Jante

Branduri comercializate :


AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii

COMANDA ACUM! Utilizeaza unul din configuratoarele de mai sus sau configureaza-ti lista de produse utilizand motorul de cautare din stanga paginii! Detalii pentru comanda

 

 

 

DISCOUNT DE 10% la jantele din aliaj, jantele hybrid si jantele din otel!

 

 

ACUM pe langa livrarea gratuita la orice comanda de jante, AnvelopeMAG va ofera si 10% reducere la jante, din pretul din configurator, pentru jantele ALCAR (marci AEZ, DEZENT, ENZO, DOTZ, STAHLRAD SI HYBRIDRAD) si jantele MAK (marci BROCK, MAK, RC DESIGN)

 

 

Configurator jante ALCAR - Deschide configuratorul

 

 

  

 

 

  

 

 

Configurator jante MAK - Deschide configuratorul

 

Jante MAK  

 

 

 

 

 

 

ATENTIE ! Acest discount suplimentar de pana la 10% nu este evidentiat in preturile afisat de configurator pentru jantele ALCAR si MAK din configuratoare si trebuie sa-l calculati scazand 10 procente din preturile afisate la toata oferta de jante ALCAR si jante MAK. Promotia nu se cumuleaza cu alte promotii existente in acest moment la jante.

 


Pentru a solicita direct pretul final pentru jantele care va intereseaza, va rugam sa ne contactati la 0371.51.51.55 / 0721.00.22.33 sau pe office@anvelopemag.ro. Un operator AnvelopeMAG va prelua imediat solicitarea dvs. si va va oferi toate informatiile necesare.

 

 

Consultati aici toata oferta de jante de la AnvelopeMAG.ro