Jante

Filtre Jante


DiametruPCDETLatimeBrandDisponibilitate


Branduri comercializate :


AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesoriiIARNA

COMANDA ACUM! Alegeti jante din configuratoarele de mai sus sau din lista de produse utilizand filtrele de cautare din stanga paginii!  Cum comand jante

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos
Jante AliajJante Otel

Jante MAK

 

Jante MAK

 

Compania MAK a fost infiintata in 1990 si este una dintre cele mai prolifice producatoare de jante de aliaj din Europa. Succesul companiei a fost rezultatul direct al unei strategii ce a avut in vedere flexibilitatea produselor si designul acestora. Flexibilitatea fata de cererea clientului se regaseste in faptul ca jantele de aliaj produse de MAK sunt disponibile in dimensiuni, stiluri si preturi extrem de variate. Cum jantele contribuie foarte mult la imbunatatirea aspectului vizual al unui autoturism, cei de la MAK au investit foarte mult timp si foarte multe resurse in dezvoltarea unui portofoliu extrem de variat si atragator de jante de aliaj. Acestia colaboreaza cu mai multi designeri foarte celebri pentru a putea oferi produse de cea mai inalta calitate. In plus, acestia chiar au achizitionat o intreaga companie de design, dorind sa creeze produse cat mai variate si atractive cu care sa se extinda pe cat mai multe piete de jante din Europa si din lume. 

 
 
 
 

Cum poti comanda jante MAK de la AnvelopeMAG:
1. Utilizeaza configuratorul Mak sau. Selecteaza, apoi, modelul masinii si restul caracteristicilor specificate). Alege modelul jantei dorite si completeaza formularul de comanda online.
2. Comanda online, direct de pe site. Un consilier va va ajuta in alegerea jantelor.
3. Comanda telefonic la unul din numerele 0371.51.51.55 sau 0721.00.22.33. Un consilier te va ajuta sa iti gasesti jantele potrivite.