Jante

Filtre Jante


DiametruPCDETLatimeBrandDisponibilitate


Branduri comercializate :


AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesoriiIARNA

COMANDA ACUM! Alegeti jante din configuratoarele de mai sus sau din lista de produse utilizand filtrele de cautare din stanga paginii!  Cum comand jante

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos
Jante AliajJante OtelJante hybrid
garantie jante
livrare gratuita jante
plata online jante
raportare pret jante
consultanta specializata jante
returnare jante
asistenta telefonica jante
plata online securizata jante
centre montaj jante
Anvelope si Jante > Jante > Jante aliaj > Jante DEZENT > DEZENT 16 > 7.5x16 5x108 ET:48

DEZENT

Produs

Fotografiile au caracter informativ

DEZENT RG dark

7.5X16 5x108 ET:48


  JANTE ALIAJ


Marca jante DEZENT
Model jante RG dark
Latime jante 7.5
Diametru jante 16
Prindere jante (PCD) 5x108
ET jante 48
CB jante 70.1
Cod jante TRG6HBP48
34639 Lei
314 90 Lei

(TVA INCLUS)

Fara TVA : 262 41 LeiStoc limitat (2 buc)
Cantitate : jante

Ati gasit jante in alta parte mai ieftin ?
AnvelopeMAG incearca sa va ofere pret mai bun.
Descriere


Jante aliaj similare cu 7.5x16 5x108


Marca
Caracteristici
Descriere
Pret
Disponibilitate

Modelul de jante aliaj MSW 85 MATT GUN METAL este fabricat de producatorul italian OZ. Competenta si cunostintele in materie de calitate si de design ale producatorului renumit in domeniul auto s-au reunit in acest nou model 85 MATT GUN METAL. Aceste jante aliaj sunt usoare si cu un design modern care amelioreaza tinuta de drum a masinii si in acelasi timp performantele la franare. Aceste tip de jante auto de inalta calitate se potrivesc perfect cu fiecare automobil pentru care au fost concepute. Modelul MSW 85 MATT GUN METAL este disponibil acum pentru comanda online sau telefonic in mai multe dimensiuni pentru o gama variata de autoturisme si beneficiaza de certificarile de conformitate TUV si RAR. Garantia la jante aluminiu este de 2 ani de la data facturii.
detalii jante aliajMai mult
446 90 Lei

(TVA INCLUS)

La Comanda

Suna la:
0371.51.51.55
0721.00.22.33


Modelul de jante aliaj OZ EGO MATT BLACK DIAMOND CUT este fabricat de producatorul italian OZ. Competenta si cunostintele in materie de calitate si de design ale producatorului renumit in domeniul auto s-au reunit in acest nou model EGO MATT BLACK DIAMOND CUT. Aceste jante aliaj sunt usoare si cu un design modern care amelioreaza tinuta de drum a masinii si in acelasi timp performantele la franare. Aceste tip de jante auto de inalta calitate se potrivesc perfect cu fiecare automobil pentru care au fost concepute. Modelul OZ EGO MATT BLACK DIAMOND CUT este disponibil acum pentru comanda online sau telefonic in mai multe dimensiuni pentru o gama variata de autoturisme si beneficiaza de certificarile de conformitate TUV si RAR. Garantia la jante aluminiu este de 2 ani de la data facturii.
detalii jante aliajMai mult
487 90 Lei

(TVA INCLUS)

In Stoc (4 buc)

jante

Modelul de jante aliaj MSW 24 MATT BLACK este fabricat de producatorul italian OZ. Competenta si cunostintele in materie de calitate si de design ale producatorului renumit in domeniul auto s-au reunit in acest nou model 24 MATT BLACK. Aceste jante aliaj sunt usoare si cu un design modern care amelioreaza tinuta de drum a masinii si in acelasi timp performantele la franare. Aceste tip de jante auto de inalta calitate se potrivesc perfect cu fiecare automobil pentru care au fost concepute. Modelul MSW 24 MATT BLACK este disponibil acum pentru comanda online sau telefonic in mai multe dimensiuni pentru o gama variata de autoturisme si beneficiaza de certificarile de conformitate TUV si RAR. Garantia la jante aluminiu este de 2 ani de la data facturii.
detalii jante aliajMai mult
493 90 Lei

(TVA INCLUS)

La Comanda

Suna la:
0371.51.51.55
0721.00.22.33


Modelul de jante aliaj OZ ENVY MATT SILVER TECH DIAMOND CUT este fabricat de producatorul italian OZ. Competenta si cunostintele in materie de calitate si de design ale producatorului renumit in domeniul auto s-au reunit in acest nou model ENVY MATT SILVER TECH DIAMOND CUT. Aceste jante aliaj sunt usoare si cu un design modern care amelioreaza tinuta de drum a masinii si in acelasi timp performantele la franare. Aceste tip de jante auto de inalta calitate se potrivesc perfect cu fiecare automobil pentru care au fost concepute. Modelul OZ ENVY MATT SILVER TECH DIAMOND CUT este disponibil acum pentru comanda online sau telefonic in mai multe dimensiuni pentru o gama variata de autoturisme si beneficiaza de certificarile de conformitate TUV si RAR. Garantia la jante aluminiu este de 2 ani de la data facturii.
detalii jante aliajMai mult
517 90 Lei

(TVA INCLUS)

La Comanda

Suna la:
0371.51.51.55
0721.00.22.33


Modelul de jante aliaj OZ ADRENALINA MATT BLACK DIAMOND CUT este fabricat de producatorul italian OZ. Competenta si cunostintele in materie de calitate si de design ale producatorului renumit in domeniul auto s-au reunit in acest nou model ADRENALINA MATT BLACK DIAMOND CUT. Aceste jante aliaj sunt usoare si cu un design modern care amelioreaza tinuta de drum a masinii si in acelasi timp performantele la franare. Aceste tip de jante auto de inalta calitate se potrivesc perfect cu fiecare automobil pentru care au fost concepute. Modelul OZ ADRENALINA MATT BLACK DIAMOND CUT este disponibil acum pentru comanda online sau telefonic in mai multe dimensiuni pentru o gama variata de autoturisme si beneficiaza de certificarile de conformitate TUV si RAR. Garantia la jante aluminiu este de 2 ani de la data facturii.
detalii jante aliajMai mult
554 90 Lei

(TVA INCLUS)

La Comanda

Suna la:
0371.51.51.55
0721.00.22.33