AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

 

Anvelope Goodyear Ultragrip Performance – Gen 1 : noutatea iernii 2015

 

 

In avant-premiera pe blog, va prezentam noua generatie de anvelope de iarna din gama Goodyear UltraGrip Performance. De mai multi ani Goodyear a lansat gama de iarna UltraGrip (incepand din anii 70!). În paralel, din 2008 a aparut si versiunea "Performance" la UltraGrip, destinate vehiculelor mai puternice. UltraGrip Performance Gen-1 245 / 40R18  

În timp ce gama de UltraGrip a ajuns la a noua generatie, respectiv UltraGrip 9, Goodyear creeaza o pauza in acest an si vine cu noua generatie de UltraGrip Performance, denumita UltraGrip Performance Gen1.

 

anvelope goodyear

 

Aceasta anvelopa a fost dezvoltata în Franta, la centrul de testare Goodyear de la Mireval. Activitatea de cercetare si dezvoltare a acestui model a fost axata pe:

- frânare carosabil pe umed, pe zapada si polei

- comportamentul pe teren umed

- comportamentul pe uscat

 

Binecunoscutul TÜV SÜD a certificat un 3% mai putin de distanta de frânare pe zapada pentru noul profil UltraGrip Performance Gen1, comparativ cu media a 4 concurenti lideri de piata. Nu putem sti exact numele acestora, dar le putem ghici cu usurinta ...

 

Goodyear acorda o mare importanta acestui rezultat, deoarece reflecta rezultatele cercetarilor lor pentru a-si atinge obiectivele cu acest nou model de anvelopa, cautând în primul rând, siguranta, calitate si încredere; astfel in urma unui chestionar trimis clientilor sai, Goodyear a remarcat faptul ca acesti utilizatori sunt cel mai mult interesati de frânarea pe drumurile inghetate, umede sau cu zapada.

 

 

Din punct de vedere tehnic, în principal aspectul si densitatea lamelelor de pe banda de rulare, reprezinta principalele elemente care au fost îmbunatatite: forma lamelelor a fost optimizata cu un sistem de "interblocare": acesta este un sistem de cuplarea a lamelor, astfel încât acestea se blocheaza. Si acest lucru le-a permis sa puna mai multe lamele repartizae mult mai eficace pe banda de rulare. In concluzie, toata aceasta noua tehnologie permite acestor anvelope sa asigure o motricitate excelenta si o frânare eficace pe drumurile înzapezite si înghetate.

 

Un alt element de noutate importanta o reprezinta," Indicatorul Top " Ideea este de a informa utilizatorul cu usurinta despre eficienta anvelopelor sale de iarna , si fara a fi nevoie de cunostinte tehnice. Este vorba de un reper vizual simplu, prezent în mai multe locuri de pe anvelopa de pe partea pentru a identifica apoi banda de rulare. Acesta repere reprezina un fulg, la o crestatura a benzii de rulare, astfel încât atunci când acesta dispare, acest lucru înseamna ca anvelopa respectiva a pierdut calitatile ei de anvelopa de iarna si performantele sale nu mai sunt garantate .

 

În ceea ce priveste etichetarea, performantele profilului UltraGrip Gen1 sunt C si B. Dimensiunile acestui model sunt intre 15 si 19 " ceea ce reprezinta aproximativ 40 de dimensiuni, respectiv 72 % din piata auto din Romania de inalta performanta. Goodyear va pune in vanzare aceste noi anvelope pâna în septembrie 2015 si, desigur, le veti putea achizitiona si pe AnveloShop.ro

 

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru: anvelope de iarna Goodyear Ultragrip Performance GEN-1