AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Anvelopele Goodyear Ultragrip 8 sunt anvelope de iarna care asigura performanta sporita, siguranta si confort datorita tehnologiei 3D-BIS Technology introduse in procesul de fabricatie. Astfel, anvelopele Goodyear Ultragrip 8 ofera tractiune remarcabila pe zapada, manevrabilitate sporita si rezistenta ridicata la acvaplanare.


Goodyear UltraGrip8

Posesorii autoturismelor echipate cu anvelope Goodyear Ultragrip 8, beneficiaza de distante de franare mai scurte atunci cand acest lucru conteaza cel mai mult, datorita tehnologiei 3D-BIS Technology. Sistemul de blocuri ajuta la obtinerea unor distante de franare pe zapada cu un metru mai scurte decat performanta medie a anvelopelor de iarna. Astfel, anvelopele UltraGrip 8 asigura distante de franare cu 3 % mai scurte in comparatie cu performanta medie a altor doua firme concurente importante (conform sursei oficiale Goodyear).

Goodyear Ultragrip 8 asigura aderenta fiabila in toate conditiile de vreme rece. Compusul special care intra in alcatuirea suprafetei de rulare mentine un nivel ridicat de aderenta la temperaturi sub 7 °C. Compusul are o rezistenta inalta la uzura, ajutandu-va sa obtineti un randament kilometric mai bun de la anvelopele de iarna.


Tehnologia 3D BIS Technology de la Goodyear imbunatateste manevrabilitatea pe vreme imprevizibila de iarna, atat pe drumuri ude / uscate cat si pe carosabil cu gheata, zapada si lapovita. Forma optimizata a anvelopei aduce o suprafata mai mare de cauciuc in contact cu drumul, sporind controlul in conditii de alunecare. Goodyear UltraGrip 8 mentine performanta manevrabilitatii, chiar si cand anvelopa se uzeaza. Acest lucru se datoreaza unui design de inovator al suprafetei de rulare ( in V).

 

 

Anvelopa UltraGrip 8 reduce riscul de acvaplanare pe drumurile ude sau cu lapovita. Canelura dubla in V (o parte pentru evacuarea apei, iar cealalta pentru aderenta pe zapada) asigura un control deosebit pe carosabilul ud si in perioadele de dezghet. In urma testelor efectuate prin comparatie cu alte profile, anvelopa UltraGrip 8 a oferit o rezistenta cu 16 % mai buna la acvaplanare pe drumuri in serpentina. (sursa: Goodyear)

Vezi acum oferta AnvelopeMAG.ro pentru anvelope Goodyear Ultragrip 8