AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Oferta anvelope iarna si all season NOKIAN

 

 

Nokian Tyres PLC , cu sediul in Finlanda, produce anvelope pentru autoturisme, camioane, autobuze, precum si echipamente grele. Cunoscut pentru cauciucurile sale de iarna, Nokian este recunoscut in Finlanda ca o marca de renume. Compania a raportat vanzari nete de peste 1,4 miliarde de euro in 2014 si a avut 4204 de angajati la sfarsitul anului. Nokian Tyres dezvolta produsele sale care vizeaza siguranta durabila si respectarea mediului pe tot parcursul ciclului de viata al produsului. Brandul este axat pe siguranta pasagerilor in orice conditii de drum, garantand o stabilitate ridicata pe orice suprafata de condus. Noile riduri implementate pe suprafata de contact garanteaza o aderenta ridicata in timpul virajelor. Noile modele ofera canaluri de eliminare a apei si zapezii, pentru ca rotatia cauciucului sa fie perfecta. Sunt disponibile modele pentru turisme in special, putand fi montate atat pe jante aliaj cat si jante tabla.

 

OFERTA COMPLETA DE ANVELOPE IARNA NOKIAN

 

OFERTA COMPLETA DE ANVELOPE ALL-SEASON NOKIAN


 

Anvelope iarna Nokian SNOWPROOF C - PROFIL LANSAT IN 2021

Anvelope iarna Nokian SNOWPROOF C

Nokian Snowproof C este o anvelopa de iarna sigura si fiabila, dezvoltata special pentru utilizare profesionala si pentru sarcini grele. Ofera siguranta de ultima generatie pentru conducerea zilnica, asigurand o aderenta excelenta pe timp de iarna pe zapada, noroi si ploaie. Nokian Snowproof C ofera o durata de viata excelenta si rezista la sarcina si uzura pe masura ce kilometrii se aduna.

 

Anvelope iarna Nokian WR SNOWPROOF

anvelope iarna nokian wr snowproof

Pneurile WR Snowproof sunt concepute la cele mai inalt nivel, oferind o aderenta ridicata pe toata perioada folosirii, indiferent de gradu de uzura. Banda de rulare este optimizata pentru eliminarea apei de pe suprafata de contact, fiind evitat astfel fenomenul de acvaplanare. Va recomandam profilul Nokian Wr Snowproof in special daca conduceti des in zone cu grad de zapada ridicat.

 

 

Anvelope iarna Nokian WR A4

Anvelope iarna Nokian WR A4

Anvelope Nokian WR A4 combina in mod optim manevrabilitatea de inalta performanta si aderenta optima pe timp de iarna. Fiecare canal stilizat din banda de rulare al aceste anvelope are rolul sau bine definit, lucru care se simte in aderenta excelenta si manevrabilitatea remarcabila a anvelopei. Marginea exterioara rigida, striatiile “Centipede” de pe zona centrala si striajul optimizat zonal formeaza impreuna un complex controlat ce permit anvelopei sa ruleze in mod sigur si confortabil pe o varietate de conditii meteorologice din Europa. Anvelope de iarna marcate M+S si 3PMSF - 100% legale si sigure pentru circularea pe timpul iernii.

 

 

Anvelope iarna Nokian WR D4

Anvelope iarna Nokian WR D4

Nokian WR D4 sunt anvelope de iarna cu un nivel al aderentei deosebit de ridicat, inovatiile incorporate in constructia acestora oferind siguranta si echilibru pe tot timpul iernii, indiferent de conditiile de drum. Aderenta maxima pe carosabil umed, uscat si pe zapada. Ofera o experienta de condus extrem de sigura si echilibrata. Garanteaza protectie sporita impotriva acvaplanarii. Anvelope de iarna marcate M+S si 3PMSF - 100% legale si sigure pentru circularea pe timpul iernii.