AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos
Afla care sunt caracteristicile anvelopelor de iarna Sava Eskimo S3 +.
 
Anvelopele Sava Eskimo S3 +  sunt anvelope de iarna cu aderenta excelenta si cu distante de franare scurte.

Anvelope de iarna Sava Eskimo S3+

 

 

 

Anvelopa Sava Eskimo S3+ mentine o aderenta ferma pe drumuri ude si cu zapada - o grija în minus atunci cand scade temperatura. Aceaste anvelope sunt clasificate cu simbolul cu fulg de zapada pentru utilizare pe timp de iarna.

 

- Aderenta fiabila pe drumurile de iarna

- Franare fiabila pe carosabilul ud

- Rezistenta la acvaplanare

- Randament kilometric bun

 

 

Aceste anvelope Sava Eskimo S3+ sunt anvelope de iarna cu tractiune si franare de exceptie ceea ce le face ideale pentru o rulare sigura si confortabila pe timp de iarna. Sava Eskimo S3 este un cauciuc de iarna cu o banda de rulare optimizata pentru iarna ce prezinta un design unic cu numeroase lamele ondulate care, impreuna cu compusul bogat in siliciu, asigura performante foarte bune in special pe carosabil inghetat sau inzapezit. Profilul acestei anvelope de iarna cu 3 canaluri longitudinale profunde si caneluri radiale, garanteaza siguranta la conducerea pe zapada inmuiata si reduce mult riscul de acvaplanare. Banda de rulare multiradiala a acestui cauciuc de iarna, impreuna cu amestecul din care este fabricata, ii asigura o uzura uniforma si o longevitate kilometrica foarte buna. Aceste anvelope de iarna sunt inscriptionate cu marcajul `M+S` in conformitate cu Directiva 92/23/CE a Consiliului din data de 31 martie 1992 privind pneurile (anvelopele) autovehiculelor si ale remorcilor acestora.

 

BENEFICII CHEIE:

 

Aderenta fiabila pe drumurile de iarna

Bucurati-va de control sporit pe vreme rece si pe zapada. Compusul cu silica complex, pentru iarna, permite anvelopei Eskimo S3+ sa ramana moale si flexibila la temperaturi reduse, pentru mai mare aderenta si manevrabilitate. Simbolul cu fulg de zapada indica faptul ca aceasta anvelopa îndeplineste standardele stricte de performanta pentru anvelopele de iarna.

 

Franare fiabila pe carosabilul ud

Anvelopa Eskimo S3+ utilizeaza o rasina speciala, care ofera aderenta mai buna si distante de franare mai scurte pe drumuri ude. Designul suprafetei de rulare este prevazut cu margini suplimentare care îmbunatatesc si mai mult tractiunea.

 

Rezistenta la acvaplanare

Designul directional cu caneluri adanci pe suprafata de rulare disperseaza eficient apa si lapovita, reducand riscul de acvaplanare.

 

 

REZULTATE BUNE OBTINUTE IN TESTE:

Rezultate teste anvelope iarna Sava Eskimo