AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Anvelope de vara Dunlop Sport BluResponse

 

anvelope de vara Dunlop

 

 

Profita acum de preturi speciale la anvelopele Dunlop Sport BluResponse!

 

Dunlop Sport BluResponse sunt cauciucuri de vara proiectate pentru a garanta performante maxime atat pe carosabil uscat cat si pe carosabil umed. In urma testelor interne realizate de cei de la Dunlop, aceste anvelope au obtinut scoruri extrem de favorabile:

 

> Manevrabilitate pe uscat: 4/5

> Franare pe uscat: 4/5

> Manevrabilitate pe ud: 4,5/5

> Eficienta impotriva acvaplanarii: 4,5/5

 

In ceea ce priveste marcajele UE, acestea variaza intre A si C in ceea ce priveste consumul si aderenta pe umed si 66 si 69 db nivel de zgomot (indicii variaza in functie de dimensiunile anvelopelor!).

 

anvelope de vara

 

Cauciucul din care sunt fabricate anvelopele contine compusi speciali de polimer ce contribuie la imbunatatirea aderentei si a manevrabilitatii in conditii de carosabil umed. Cele trei caneluri circumferentiale largi ajuta la evacuarea apei si a mitigarii fenomenului de acvaplanare.

 

Modul in care sunt dispuse canelurile laterale de pe umerii anvelopelor ajuta la scurtarea distantelor de franare atat pe drumuri uscate cat si pe drumuri ude. Proiectate pentru a facilita sofatul la viteze inalte, cu autoturisme puternice, blocurile de cauciuc formate pe umeri sunt foarte rigide, oferind astfel o suprafata de contact imbunatatita in momentul franarii.

 

Anvelopele BluResponse au o constructie aerodinamica si sunt fabricate din compusi speciali ce ajuta la reducerea rezistentei de rulare cu pana la 30% (comparativ cu vechile modele Dunlop; cifre oferite de cei de la TUV SUD in urma testelor efectuate). Acest lucru se traduce printr-un consum redus de combustibil.

 

Canelurile din umerii anvelopelor sunt inchise pentru a micsora considerabil nivelul de zgomot produs de acestea, oferind astfel un nivel sporit al confortului pasagerilor.

 

Video: