AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Dunlop Sport BluResponse 

 

dunlop sport bluresponse

 

 

Sport BluResponse este raspunsul celor de la Dunlop pentru nevoia soferilor de o anvelopa performanta si cu o durata de viata ridicata, care sa faca fata oricaror provocari. Noua forma aduce in plus o suprafata de contact mult mai aderenta, un cauciuc rezistent uzurii in timp si rularii la viteze ridicate.  In urma testelor celor de la Dunlop, acest model a obtinut scoruri extrem de favorabile in urmatoarele aspecte:

 

  • > Manevrabilitate pe uscat: 4/5
  • > Franare pe uscat: 4/5
  • > Manevrabilitate pe ud: 4,5/5
  • > Eficienta impotriva acvaplanarii: 4,5/5

 

Marcajele EU variaza intre A si C in ceea ce priveste consumul si aderenta pe asfalt umed iar nivelul de zgomot este intre 66 si 69 db. Este prezenta aceasta diferenta deoarece indicii variaza in functie de dimensiunea anvelopei pe care s-au facut testele.

 

caracteristici dunlop bluresponse

 

  1. Cauciucul folosit la compozitia anvelopei are in strucuta compusi speciali de polimer care au drept scop imbunatatirea aderentei si a manevrabilitatii atat in timpul rularii pe asfalt umed cat si asflat uscat. Au fost dispuse trei caneluir circumferential pentru a evacua apei de pe suprafata de contact si evitarea riscului de acvaplanare.
  2. Canelurile laterale au fost amplasate la o distanta mica intre ele pentru avand drept scop scurtarea distanei de franare, garantand o aderenta ridicata pe suprafete diferite de condus. Cauciucul folosit in proiectia lor este unul mai dur, pentru a asigura stabilitatea in timpul rularii cu viteze ridicate, siguranta pasagerilor si a masinii find prioritatea constructului cand a proiectat anvelopa.
  3. Constructia modelului BluResponse este gandita pentru imbunatatirea aerodinamicii iar compusii speciali ajuta la reducerea frecarii in timpul condusului cu pana la 30% fata de vechile modele. Analiza este facuta analizand cifrele oferite de TUV SUD in urma testelor efectuate. Un rezultat adiacent consta si in reducerea semnificativa a consumului.
  4. Pentru a micsora indicele de zgomot si implicit zgomotul in timpul rularii, s-au inchis canelurile de rulare astfel incat aerul sa nu patrunda in interiorul anvelopei si impiedicand inaintarea ei.

 

Video prezentare Dunlop SPORT BluResponse

 

 

 

 

 

Teste in care au luat parte anvelopele Dunlop Sport BluResponse au demonstrat ca anvelope poate face fata oricarui tip de provocare cu brio. Recomandam folosirea anvelopei in special pentru soferii sportivi, care au un stil de condus agresiv insa cat si pentru soferii cu un stil de condus prudent, anvelopa prezetandu-se exemplar in orice caz. Dimensiunile cel mai des cumparate pentru acest model sunt:

 

- Dunlop SP Sport BluResponse 185 55 R15

 

- Dunlop SP Sport BluResponse 185 60 R15

 

- Dunlop SP Sport BluResponse 215 65 R15

 

Oferta anvelope Dunlop Sport BluResponse

 

 

De ce sa alegeti Dunlop?

 

Dunlop este un producator care a facut istorie in domeniul anvelopelor fiind primul care a patentat sistemul RunFlat. Succesele obtinute sunt atat pentru modelele de strada cat si pentru modelele lor pentru lumea sportului cu motor. Dunlop este producatorul care a castigat cele mai multe curse consecutiv in raliul de 24H de la LeMans. Prin urmare anvelopele sunt construite la cele mai inalte standarde si asigura peformante ridicate indiferent de viteza si stresul la care sunt supuse.