AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Oferta Dunlop SP Sport BluResponse

 

anvelope dunlop sport bluresponse

 

 

Avantajele oferta Dunlop SP Sport BluResponse
 

 

- Alegerea clientilor AnvelopeMAG in 2014

- DOT fabricatie decembrie 2014 - Polonia anvelope fabricate in polonia

- Clasa A la aderenta, Clasa B consum carburant

- Cauciuc silentios cu performante excelente

 

 

Prezentare: 

Anvelopa Dunlop Sport BluResponse este o anvelopa de vara de inalta performanta, un model pe care producatorii l-au lansat pentru a marca 125 de ani de la fondarea companiei si brevetarea primei anvelope pneumatice. Acest profil nou are la baza o evolutie tehnologica majora, avand ca punct de pornire tehnologia avansata a modelelor de competitie ale brandului.

Dunlop Sport BluResponse este o anvelope sport ultraperformanta, care realizeaza punctaje foarte bune pentru principalele criterii de clasificare, conform noilor reglementari europene. Astfel, modelul BluResponse este silentios, avand clasa A (cea mai buna) la aderenta pe teren umed. Are o rezistenta la rulare cu pana la 30% mai redusa fata de varianta sa anterioara Dunlop Sport FastResponse si performante cu pana la 3% mai bune la manevrabilitatea pe asfalt umed. In raport cu alte marci premium de cauciucuri, testele independente realizate de TUV Sud au relevat o diferenta de pana la trei metri la franarea pe asfalt ud in favoarea noii anvelope Dunlop.

Conform unei primei serii de teste efectuate de catre Auto Club Europa (ACE) si German Technical Monitoring (GTÜ), anvelopa Dunlop Sport BluResponse a obtinut LOCUL 1.