AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Anvelope vara DUNLOP SPORT BLURESPONSE
 

Anvelopa Dunlop Sport BluResponse este o anvelopa de vara de inalta performanta, un model pe care producatorii de la Dunlop l-au lansat pentru a marca 125 de ani de la fondarea companiei si brevetarea primei anvelope pneumatice. Acest profil nou are la baza o evolutie tehnologica majora, avand ca punct de pornire tehnologia avansata a anvelopelor de competitie Dunlop.

 

          Anvelope vara Dunlop SPORT BLURESPONSE

 

DUNLOP SPORT BLURESPONSE

 

- Design economic din punctul de vedere al consumului de combustibil.

- Nivel redus de zgomot.

- Performante excelente pe carosabil umed.


 

BENEFICII CHEIE

 

DESIGN ECONOMIC IN CEEA CE PRIVESTE CONSUMUL DE COMBUSTIBIL

Sport BluResponse foloseste o forma aerodinamica si un compus cu caldura scazuta pentru a reduce rezistenta la rulare cu 30% comparativ cu predecesorul sau (Testat de TÜV SÜD Automotive in septembrie 2012, la comanda Goodyear Dunlop. Dimensiunea anvelopei: 205/55 R16 91V; Test Car: VW Golf; Locatii de testare: Mireval (FR), Papenburg (D) si Garching (D); Raport nr. 76249744).

 

DISTANTE DE FRANARE MAI SCURTE

Blocurile inovatoare scurte de franare Dunlop reduc distantele de franare pe drumuri umede si uscate. Concepute pentru condus de inalta performanta, aceste blocuri extra-rigide maresc contactul rutier sub forta de franare.

 

ZGOMOT REDUS LA RULARE

Canelurile inchise ale umerilor elimina emisiile de zgomot, pentru o calatorie mai linistita si mai confortabila.

 

PERFORMANTA EXCELENTA PE CAROSABIL UMED

Sport BluResponse foloseste un compus din polimer pentru a va oferi o mai buna aderenta si manevrabilitate pe drumuri umede. Santurile centrale mari din banda de rulare evacueaza rapid apa, reducand riscul de acvaplanare.

 

 

TEHONOLOGII FOLOSITE

 

SISTEM SPECIAL DE LEGATURA

Intareste legatura dintre anvelopa si janta pentru o experienta de conducere mai precisa. La fel ca aderenta dintre mana si volan, sistemul specific Bead Seat imbunatateste controlul si transmite feedback-ul rutier remarcabil. Beneficiaza feedback-ul rutier imbunatatit; stabilitate si precizie mai mari.

 

JLB

O tehnologie de acoperire hibrida care reduce deformarile circumferentiale la viteze mari. Beneficiaza de stabilitate superioara la viteza mare; neteda si chiar uzata.

 

MFS

Un sistem de protectie a flansei jantei. MFS foloseste un profil de cauciuc care se desfasoara in jurul circumferintei anvelopei deasupra flansei rotii. Acest lucru creeaza o zona tampon de protectie.

 

MULTI RADIUS TREAD

Proiectele MRT utilizeaza zece raze diferite si, prin urmare, sunt mai precise. Acest lucru are ca rezultat o instalare extrem de eficienta a presiunii pe zona de contact rutiera. Efectul este o tranzitie mai lina de la dreapta la colt, ducand la reactii mai precise si progresive. Beneficii Control semnificativ mai bun asupra evolutiei amprentei in toate conditiile de conducere; manipulare umeda si uscata receptiva; control sporit la viraje.

 

PROIECTARE ASIMETRICA

Designul asimetric al benzii de rulare ofera o manevrabilitate imbunatatita si rezistenta la acvaplanare. Coasta centrala continua creste stabilitatea si precizia. Dispunerea asimetrica a canelurilor imbunatateste aderenta pe suprafete umede si uscate. Beneficii Performanta imbunatatita pe linii drepte si in jurul colturilor; rezistenta crescuta la acvaplanare.

 

PROFIL FLATTER TREAD

Noua generatie de anvelope Dunlop are un profil mai plat al benzii de rulare, cu o zona de contact mai mare cu 4-8%, in functie de dimensiunea si tipul de anvelopa. Un patch de contact mai mare ofera mai multa stabilitate si feedback sporit pe drum, permitand ca anvelopele sa raspunda rapid si cu precizie. Beneficii Stabilitate sporita si precizie de directie; uzura redusa a calcaiului si a degetelor; stabilitate si precizie in viraje excelente; aderenta superioara uscata.

 

RAPORT VARIABIL TEREN-MARE

Designul asimetric al benzii de rulare cu un raport variabil teren-mare ofera niveluri ridicate de rezistenta la acvaplanare. Blocul exterior masiv al umerilor asigura scurgerea rapida si fara turbulente a apei, asigurand in acelasi timp o stabilitate remarcabila in viraje. Beneficiaza de o rezistenta ridicata la acvaplanare; contact sporit pe drum; stabilitate sporita in viraje si precizie de directie.