AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Hankook Kinergy Eco K425

Hankook Kinergy Eco K425

 

Kinergy Eco (K425) este noua anvelopa de la celebrul producator corean Hankook. Cauciucul este unul ecologic, prietenos cu mediul inconjurator, insa cu aceleasi caracteristici ca unul de fabricare traditionala. Forma noua a benzii de rulare asigura o stabilitate ridicata in timpul rularii cu viteze ridicata pe autostrada si garanteaza un indice de zgomot scazut. Producatorul a luat in considerare comfortul in timpul condusului in detrimentul capacitatilor sportive. Prin urmare, anvelopa este o alegere pentru cei care care parcurg distante mari cu masina, insa nu o folosesc intr-o maniera sportiva cu frane si accelerari bruste. Este o alegere inspirata pentru orice dimensiune de janta, comportandu-se exemplar in majoritatea testelor de calitate la care a fost supusa. 

 

Caracteristici Hankook Kinergy ECO K425 

 

banda rulare hankook kinergy eco k425

  • Canalurile longitudinale sunt create special pentru evitarea fenomenului de acvaplanare, fiind interconectate pentru o eliminare rapida a apei de pe suprafata de rulare. Siguranta in timpul rularii pe asfalt umed este prioritatea anvelopei.

 

acvaplanare hankook kinergy eco k425

 

  • Pe marginea anvelopei au fost dezvoltate o serie de caneluri ce au drept scop marirea aderentei in timpul virajelor stranse si imbunatatirea contactului cu asfaltul in timpul rularii pe ploaie.

 

suprafata contact hankook kinergy eco k425

 

  • Au fost implementate doua seturi de striatii pentru a mari suprafata de contact pe care anvelopa o are cu asfaltul, marind astfel performanta ei pe carosabil uscat si reducand zgomotul ce se formeaza in timpul rularii.

 

 

De-a lungul timpului, aceste anvelope au fost puse la incercare de diferite organizatii si cluburi auto celebre. Au fost testate rezistenta cauciucului la folosiri agresive atat pe circuit cat si pe strada. S-a urmarit garantarea proprietatilor oferite in orice conditii de drum si de vreme. Dimensiunil cele mai uzuale la profil sunt:

 

- Hankook Kinergy Eco K425 185 60 R15

 

- Hankook Kinergy Eco K425 195 55 R16

 

- Hankook Kinergy Eco K425 205 60 R16

 

Oferta Hankook Kinergy Eco K425

 

De sa alegi Hankook?

 

Brandul corean este unul dintre cei mai importanti producatori de cauciucuri din industrie, fiind mereu un pioner implementand ultimele tehnologii in constructia anvelopelor sale. Modelele sunt folosite in prezent pentru echiparea multor modele din fabrica de la producatori renumiti precum BMW, Audi sau Mercedes. Brandul este respectat de majoritatea jurnalistilor auto care fac teste de calitate pentru rezistenta indelungata la stres si folosire la viteze ridicate. Brandul a intrat de curand si in lumea sportului cu motor, multe din masinile de WRC sau competitii de anduranta fiind montate cu anvelope Hankook.