AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

NOUA ANVELOPA CONTINENTAL CONTIWINTERCONTACT TS860

 

Noul modele de anvelope iarna, CONTINENTAL CONTIWINTERCONTACT TS860

 
anvelope continental contiwintercontact ts860
 
 
Anvelopele Continental ContiWinterContact TS860  sunt fi destinate anvelopelor din clasele compacte si medii si vor fi construite pe aceleasi principii de baza ca si modelele TS850.
 

In ultimii ani, WinterContact TS850 au iesit pe primul loc in nu mai putin de 47 de teste efectuate pe anvelope de iarna de catre marile cluburi auto europene, de catre publicatii din domeniul auto sau din organizatiile consumatorilor.

 

Avand ca prioritate imbunatatirea nivelului sigurantei si al confortului soferilor, ContiWinterContact TS860 aduce imbunatatiri semnificative in ambele compartimente. 

 

Distantele de franare pe drumuri ude si inzapezite de iarna sunt cu 5% mai scazute decat TS850, iar pe carosabil inghetat cu 4%.

 

De asemenea, sunt imbunatatite aderenta si manevrabilitatea pe carosabil acoperit cu zapada, dar si confortul pasagerilor. Durata de viata si rezistenta la rulare sunt asemanatoare cu cele ale vechiului model.

 

Pentru a permite franarea mai eficienta pe drumuri inghetate, inginerii de la Continental au proiectat sistemul pe care l-au denumit “scurgere stratificata a lichidelor”.

 

In momentul franarii pe gheata, un microstrat de apa se formeaza intre anvelopa si carosabil, reducand semnificativ suprafata de contact avuta de anvelope pe carosabil.

 

 

Oferta completa de anvelope iarna CONTINENTAL CONTIWINTERCONTACT TS860

 

 

anvelope iarna continental

 

 

?