AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Anvelope iarna Continental WinterContact TS860

 

 

Anvelopele Continental WinterContact TS860 sunt destinate autoturismelor din clasele compacta si medie si sunt construite pe aceleasi principii de baza ca si modelele TS85. Puteti vedea toata gama de profile accesand acest link:

 

- oferta anvelope Continental WinterContact TS860

 

In ultimii ani, WinterContact TS850 au iesit pe primul loc in nu mai putin de 47 de teste efectuate pe anvelope de iarna de catre marile cluburi auto europene, de catre publicatii din domeniul auto sau din organizatiile consumatorilor. Avand ca prioritate imbunatatirea nivelului sigurantei si al confortului soferilor, Continental WinterContact TS860 aduce imbunatatiri semnificative in ambele compartimente.

 

Distantele de franare pe drumuri ude si inzapezite de iarna sunt cu 5% mai scazute decat TS850, iar pe carosabil inghetat cu 4%. De asemenea, sunt imbunatatite aderenta si manevrabilitatea pe carosabil acoperit cu zapada, dar si confortul pasagerilor. Durata de viata si rezistenta la rulare sunt asemanatoare cu cele ale vechiului model. Pentru a permite franarea mai eficienta pe drumuri inghetate, inginerii de la Continental au proiectat sistemul pe care l-au denumit “scurgere stratificata a lichidelor. Riscul de acvaplanare este scazut considerabil cu acesta noua forma de profil si banda de rulare.

 

Profilul este recomandat pentru orice tip de folosire, putand face fata atat unor zone inzapezite puternice, cat si unui condus mai sportiv pe drumuri uscate sau acoperite cu apa.

 

continental wintercontact ts860