AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Promotie anvelope camioane

promotie anvelope camioane

 

Promotiile la anvelopele de camion continua -  va oferim reduceri semnificative la achizitia de anvelope din aceasta categorie, sub forma de premii in bani. Promotia este valabila pentru achizitia de anvelope camioane de la marcile Fulda, Dunlop, Goodyear si Sava. Durata promotiei este intre 1 iunie - 31 iulie 2018, iar inregistrarea poate fi facuta pana in 13 august 2018. Puteti gasi aici modelele care participa la promotie:

 

- anvelope camioane sava

- anvelope camioane fullrun

- anvelope camioane dunlop

- anvelope camioane goodyear

 

Premiile sunt oferite sub forma de carduri cadou Visa sau prin transfer bancar. Promotia este valabila atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Nu este nevoie sa introduceti coduri de reducere, doar plasati comanda dvs si veti primi acest cadou. Premiile constau in:

 

- 10 EURO pentru fiecare anvelopa noua din marcile Fulda sau Sava pe janta de 22.5“ sau dimensiunea

435/50R19.5, achizitionata în perioada campaniei, înregistrata cu success pe site si validata de Administrator în urma procesului de verificare.

 

- 20 EURO pentru fiecare anvelopa din marcile Goodyear sau Dunlop de directie sau tractiune pe janta de 22.5“, pentru aplicatiile regionale si de autostrada.

 

Toate aceste branduri au o gama variata de profile, atat pentru autostrada si trafic regional, cat si pentru santier sau off road.

 

Va reamintim pe aceasta cale ca avem consultanti dedicati care va stau la dispozitie pentru orice sugestii sau intrebari aveti in legatura cu anvelopele sau jantele comercializate. Va stam la dispozitie atat pe mail, contact @ anvelopemag.ro cat si telefonic, la numerele de telefon afisate in site. Recomandarile facute clientilor nostrii garanteaza o folosire indelungata a anvelopei si un grad de satisfactie marit al clientului.

 

Mentionam ca transportul gratuit nu este valabil si pentru anvelopele de camion sau agricole. Toate anvelopele comercializate sunt noi, beneficiaza de 2 ani garantie si respecta toate normele europene de calitate si siguranta, prin urmare pot rezista unei uzuri indelungata fara probleme. Sunt recomandate pentru orice stil de condus si durata de folosire.