AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Goodyear Efficientgrip Performance

goodyear efficient grip performance

 

Efficientgrip Performance este noul profil al celor de la GoodYear care vine in ajutorul tuturor soferilor ce isi doresc o anvelopa cu capacitati sportive ridicate si care sa reziste multe. Principalul scop al inginerilor cand au dezvoltat profilul a fost sa maximizeze performantele anvelopei pe carosabil ud si sa pastreze aceleasi proprietati si pe carosabil uscat. Noii compusi dezvoltati de catre compania au ajutat foarte mult la acest aspect, avand o cantitate de siliciu peste medie pentru o aderenta in viraje imbunatatita. 

S-au obtinut astfel distante de franare mult scazute fata de medie si un timp de accelerare crescut. Jurnalistii auto care au performat testele au acordat punctaj maxim anvelopei in toate ariile. Performanta pe carosabil uscat, performanta pe carosabil umed si protejarea mediului inconjurator au fost la cote maxime.

 

performante goodyear efficient grip

 

 

Conform calificativelor obtinute atat in testele facute de CE cat si de EU, profilul Efficientgrip Performance are clasa “A” de aderenta, intre clasa “A” si “C” la consumul de carburand, si intre 67 si 70 de dB (variatiile apar intre anvelope de diferite dimensiuni) pentru clasa de zgomot. 

 

 

Proprietatile anvelopelor Goodyer Efficientgrip Performance:

 

proprietati goodyear efficient grip

 

 

  1. Nivelul de aderenta este A. Anvelopele fiind potrivite pentru orice stil de condus si pe diferite suprafete de contact fie ele uscate sau acoperite cu apa. 
  2. DIstanta de franare s-a scurtat cu peste 2 m, atat carosabil uscat (o scadere a timpului normal cu 3%) cat si pe carosabil umed (creste cu 3%). Comparatia este facuta cu vechiul model. Implementarea noului sistem ActiveBreaking cu compusii de siliicu este un factor important pentru carii timpii s-au imbunatatit. 
  3. Noua tehnologie Wear Control dezvoltata de inginerii de la GoodYear asigura o uzura constanta pe toate suprafata benzii de rulare, prelungind durata de viata a anvelopei, indiferent de stilul de condus, cu peste 1 an. Profilul devine astfel o buna valoarea pentru banii oferiti. 
  4. FuelSaving este denumirea noii devize create special pentru dezvoltarea de compusi de cauciuc care sa adere la suprafata de contact insa sa nu impiedece rularea, rezistand mai mult decat este necesar.  Asta se traduce intr-un consum mult scazut de carburant, aceleasi carcateristici ridicate ale anvelopei. 

 

Toate comparatiile anterioare sunt realizate avand in vedere vechiul model, Goodyear Efficientgrip.

 

 

 

Performantele obtinute de acestea la testele interne au fost verificate din nou de cele mai cunoscute organizatii si cluburi auto. S-a urmarit testarea performantelor pe care producator le-a garantat in producerea anvelopei, iar profilul s-a comportat excelent in toate testele indiferent de suprafata de rulare sau viteza rularii. Dimensiunil uzuale pentru acest profil sunt:

 

 

Oferta completa GoodYear EfficientGrip

 

De ce GoodYear?

Brandul este unul dintre cei mai importanti producatori din lumea cauciucurilor. A fost sponsor oficial pentru diferite echipe din lumea sportului cu motor, mai multe monoposturi de formula 1 castigand titluri fiind incaltate cu anvelope GoodYear. Brandul a investit mereu in dezvoltarea tehnologiilei de compunere a anvelopei, fiind implementate tehnologii de reducere a consumului, reducere a zgomotului de rulare si o mai aderenta pe orice suprafata de condus. Anvelopele produse sunt laudate de toti soferii, indiferent de stilul de condus pe care il au, modelele comportandu-se excelent in toate conditiile de rulare. Recomandam anvelopele GoodYear pentru orice tip de turism si auto, indiferent de dimensiune sau forma a caroseriei.