Jante

Branduri comercializate :


AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii

COMANDA ACUM! Utilizeaza unul din configuratoarele de mai sus sau configureaza-ti lista de produse utilizand motorul de cautare din stanga paginii! Detalii pentru comanda

Discount la jante aliaj, jante otel si jante hybrid

 

ACUM pe langa livrarea gratuita la orice comanda de jante, AnvelopeMAG va ofera si 10% reducere la jante, din pretul din configurator, pentru jantele ALCAR (marci AEZ, DEZENT, ENZO, DOTZ, STAHLRAD SI HYBRIDRAD) si jantele MAK (marci BROCK, MAK, RC DESIGN)

 

 

Configurator jante ALCAR = Deschide configuratorul 

 

 

 

jante aliaj dezent jante aliaj aez jante aliaj enzo

 

 

jante aliaj dotz jante otel alcar stahlrad jante hybrid alcar

 

 

Configurator jante MAK - Deschide configuratorul

 

jante aliaj mak jante aliaj brock jante aliaj rc design

 

 

jante aliaj alutec

 

Ale branduri de jante

logo bbs           jante borbet       jante tabla magnetto wheels

 

 

jante oz racing            jante msw      jante sparco

 

Ultimele 6 branduri de jante pot fi comandate direct din site, insa recomandam sa sunati la nr afisate in site pentru ca un consultant dedicat sa va garanteze potrivirea dintre jante dorita si masina pe care o detineti. Chiar daca specificatiile tehnice ale jantei par sa se potriveasca cu masina pe care o detineti, exista riscul ca un anumit model, din cauza formei sale (concava, convexa) sa nu fie potrivita pentru autoturismul pe care il aveti.

 

ATENTIE ! Acest discount suplimentar de pana la 10% nu este evidentiat in preturile afisat de configurator pentru jantele ALCAR si MAK din configuratoare si trebuie sa-l calculati scazand 10 procente din preturile afisate la toata oferta de jante ALCAR si jante MAK. Promotia nu se cumuleaza cu alte promotii existente in acest moment la jante.

 


Pentru a solicita direct pretul final pentru jantele care va intereseaza, va rugam sa ne contactati la 0371.51.51.55 / 0721.00.22.33 sau pe office@anvelopemag.ro. Un operator AnvelopeMAG va prelua imediat solicitarea dvs. si va va oferi toate informatiile necesare.

 

 

Oferta completa jante aliaj

Oferta completa jante tabla