Jante

Branduri comercializate :


AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii

COMANDA ACUM! Utilizeaza unul din configuratoarele de mai sus sau configureaza-ti lista de produse utilizand motorul de cautare din stanga paginii! Detalii pentru comanda

Discount la jante aliaj, jante otel si jante hybrid

 

Discount de 10% la jante aliaj, jante otel si jante hybrid

 

 

ACUM pe langa livrarea gratuita la orice comanda de jante, AnvelopeMAG va ofera si 10% reducere la jante, din pretul din configurator, pentru jantele ALCAR (marci AEZ, DEZENT, ENZO, DOTZ, STAHLRAD SI HYBRIDRAD) si jantele MAK (marci BROCK, MAK, RC DESIGN)

 

 

Configurator jante ALCAR = Deschide configuratorul 

 

 

 

jante aliaj dezent jante aliaj aez jante aliaj enzo

 

 

jante aliaj dotz jante otel alcar stahlrad jante hybrid alcar

 

 

Configurator jante MAK - Deschide configuratorul

 

jante aliaj mak jante aliaj brock jante aliaj rc design

 

 

jante aliaj alutec

 

 

 

ATENTIE ! Acest discount suplimentar de pana la 10% nu este evidentiat in preturile afisat de configurator pentru jantele ALCAR si MAK din configuratoare si trebuie sa-l calculati scazand 10 procente din preturile afisate la toata oferta de jante ALCAR si jante MAK. Promotia nu se cumuleaza cu alte promotii existente in acest moment la jante.

 


Pentru a solicita direct pretul final pentru jantele care va intereseaza, va rugam sa ne contactati la 0371.51.51.55 / 0721.00.22.33 sau pe office@anvelopemag.ro. Un operator AnvelopeMAG va prelua imediat solicitarea dvs. si va va oferi toate informatiile necesare.

 

 

Oferta completa jante aliaj

Oferta completa jante tabla