AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Promotie anvelope Dunlop

 

Cadou la o comanda de 4 anvelope Dunlop

 

NU RATATI OCAZIA - STOCURILE SI CADOURILE SUNT LIMITATE!

 

 

cadou anvelope dunlop
 

 

 
Achizitionati chiar acum un set de patru anvelope de iarna DUNLOP si primiti cadou IMEDIAT o boxa bluetooth!
 
 
In aceasta promotie sunt incluse reperele: 
 
 
PRET NOU: 227.90 LEI
 
DOT 2016 SLOVENIA
 
dunlop winter response 2
 
 
 
Anvelope de iarna special dezvoltate pentru mentinerea controlului vehiculului in toate conditiile de rulare pe timp de iarna. SP Winter Response este un cauciuc de iarna ce ofera aderenta si control mai bune si nivele imbunatatite ale raspunsului la rulare in orice conditii de iarna. Anvelopa de iarna ce prezinta doua tipuri de lamele care lucreaza impreuna pentru a oferi o mai buna stabilitate tractiune si control. Lamelele de pe umerii anvelopei intensifica performantele privind tractiunea si franarea in timp ce amplitudinea mare a lamelor din centrul ecartamentului sporeste tractiunea si produce niveluri crescute de rezistenta la alunecarea laterala pe timpul rularii in conditii de drum de iarna. Anvelope de iarna cu marcajul M+S pe flanc conform prevederilor Directivei 92/23/CE a Consiliului din 31.03.1992 referitor la pneurile autovehiculelor si ale remorcilor acestora.
 
 
 
 
 
 
• Anvelope de iarna Dunlop Winter Sport 5 cu dimensiunea 205/55R16 91H
 
PRET NOU: 346.90 LEI
 
DOT 2016 POLONIA
 
Dunlop Winter Sport 5
 
 
 
Anvelopele de iarna Dunlop Winter Sport 5 fac parte din cea mai recenta generatie de anvelope de iarna, cu un profil al benzii de rulare cu design unic, prevazut cu un mare numar de margini antiderapante ce intra n contact cu drumul, oferindu-va tractiune sporita pe zapada si pe gheata. Canelurile adanci concepute pentru zapada se angreneaza pe suprafata, sporind aderenta la accelerare, la franare si la urcarea pantelor. Aceasta noua generatie de anvelope Dunlop prezinta un profil mai plat al benzii de rulare, cu o zona de contact mai mare cu 4-8%, in functie de dimensiune si tip. O zona mai mare de contact ofera mai multa stabilitate si un raspuns mai bun la condus, permitand anvelopelor sa reactioneze rapid si precis la schimbarile de directie. Anvelope de iarna inscriptionate cu marcajul M+S in conformitate cu Directiva 92/23/CE a Consiliului din data de 31 martie 1992 privind pneurile (anvelopele) autovehiculelor si ale remorcilor acestora.
 
 
 
 
 
Boxa bluetooth DUNLOP:
 
 
boxa cadou dunlopboxa cadou dunlop
 
 
 
*Oferta este supusa unor termene si conditii. Promotia este valabila numai in limita stocurilor disponibile.
 
 
 
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:
 
e-mail: contact@anvelopemag.ro
 
 
0371.51.51.55 
 
0721.00.22.33
 
Va rugam sa prioritizati contactul prin e-mail, deoarece in aceasta perioada de iarna si de Black Friday liniile telefonice sunt extrem de aglomerate. Astfel, veti putea evita o eventuala lunga asteptare la telefon si veti putea primi un raspuns intr-un timp util.