AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Cele mai noi anvelope de vara de la Hankook, Ventus Prime3 K125, disponibile acum la AnvelopeMAG la preturi speciale, de sezon!

 

Anvelope de vara Hankook

 

 

 

 

Anvelope Hankook Ventus Prime 3 205/55R16 91V  - DOT 2016, Ungaria, Protectie Janta

 

 

STOC EPUIZAT!

 

Cadou saci de depozitare la comenzile de patru anvelope.

 

 

 

 

 

 

Cateva detalii despre noul profil:

 

Pe scurt, cei de la Hankook promit*:

 

Distante de franare cu 8% mai scurte pe umed;

 

Distante de franare cu 3% mai scurte pe uscat;

 

Rezistenta la uzura mai buna cu 9%.

 

 

*Comparativ cu modelul Ventus Prime2.

 

 

Producatorul de cauciucuri raporteaza faptul ca utilizarea unui nou compus de silicat foarte adeziv in combinatie cu o noua tehnologie de amestecare a permis “o dispersie semnificativ mai buna a polimerilor si elementelor de legatura in structura cauciucului.”

 

 

Designul asimetric al benzii de rulare al anvelopei Ventus Prime3 a permis cresterea cu 10% a suprafetei de contact cu solul. Acest lucru, spun cei de la Hankook, ajuta la imbunatatirea performantelor acestor anvelope pe carosabilul uscat.

 

 

Cele 9 procente castigate la rezistenta la rulare obtinute de Hankook prin aceste anvelope de ultima generatie vin ca urmare a utilizarii unui nou compus ce contine – dupa spusele producatorului – “noi polimeri functionalizati cu o masa moleculara ridicata”.

 

 

Pentru a combate uzura neuniforma, anvelopele Ventus Prime3 beneficiaza de sistemul de Indicatoare Vizuale de Aliniere (Visual Alignment Indicator, VAI), sistem gasit si la vechile anvelope Ventus Prime. Aceasta caracteristica permite soferilor sa verifice singuri, cu usurinta, corectitudinea alinierii rotilor.

 

 

Cauciucurile Ventus Prime3 sunt produse in fabrica Hankook din Ungaria, fiind disponibile in 53 de dimensiuni intre 15 si 18 inch (latimi intre 185 si 245 de mm si inaltimi intre 40 si 65). Acestea vor veni cu indici de viteza de H, V, W si Y.