AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

 

Pregateste-te pentru sezonul rece: achizitioneaza din timp anvelope de iarna la pret de extrasezon. Profita de ocazie si comanda-le acum!

In plus, Primesti gratuit saci de depozitare pentru fiecare comanda de 2 anvelope din lista de mai jos.

 

    +   

STOC EPUIZAT

PRET VECHI: 238,90 Lei

+ CADOU! - SACI DEPOZITARE ANVELOPE LA COMENZI DE MINIM DOUA ANVELOPE!

 

 

anvelope de iarna Falken

PRET SPECIAL: 184.50 Lei

PRET VECHI: 210,00 Lei

 

 

anvelope de iarna Falken+ 

PRET SPECIAL: 245,25 Lei + Cadou SPRAY DEGIVRARE Parbriz

PRET VECHI: 294,10 Lei

+ CADOU! - SACI DEPOZITARE ANVELOPE LA COMENZI DE MINIM DOUA ANVELOPE!

 

        + 

PRET SPECIAL: 164,90 Lei + Cadou SPRAY DEGIVRARE Parbriz

PRET VECHI: 198,66 Lei

+ CADOU! - SACI DEPOZITARE ANVELOPE LA COMENZI DE MINIM DOUA ANVELOPE!

 

 

     

PRET SPECIAL: 179,90 Lei

PRET VECHI: 226,71 Lei

+ CADOU! - SACI DEPOZITARE ANVELOPE LA COMENZI DE MINIM DOUA ANVELOPE!

 

       

STOC EPUIZAT

+ CADOU! - SACI DEPOZITARE ANVELOPE LA COMENZI DE MINIM DOUA ANVELOPE!

 

 

       

STOC EPUIZAT

PRET VECHI: 199,88 Lei

+ CADOU! - SACI DEPOZITARE ANVELOPE LA COMENZI DE MINIM DOUA ANVELOPE!

 

       

STOC EPUIZAT

PRET VECHI: 219,39 Lei

+ CADOU! - SACI DEPOZITARE ANVELOPE LA COMENZI DE MINIM DOUA ANVELOPE!

 

 

 

Informatii despre anvelope:

 

 

FALKEN Eurowinter HS449 este o anvelopa performanta pentru sezonul rece ce prezinta un numar mare de avantaje si caracteristici de performanta:

- Compus nou de siliciu ce amelioreaza performantele anvelopei atat la rularea in zapada cat si pe carosabil uscat.

- Design directional al benzii de rulare pentru un contact mai eficient al anvelopei cu suprafata de contact.

- Utilizarea noi tehnologii 3D Canyon Siping pentru banda de rulare ceea ce confera anvelopei o aderenta optima pe carosabil inghetat sau uscat, uzura progresiva pentru o longevitate marita si un raport optim intre performanta si fiabilitate.

Anvelope de iarna inscriptionate cu marcajul M+S in conformitate cu Directiva 92/23/CE a Consiliului din data de 31 martie 1992 privind pneurile (anvelopele) autovehiculelor si ale remorcilor acestora.

 

 

NEXEN WINGUARD SNOWG WH2, sunt anvelope de iarna, optimizate pentru rularea in siguranta pe timpul sezonului rece:

- Tinuta de drum este imbunatatita pe solul acoperit cu zapada datorita muchiilor taioase formate din numeroasele lamele prezente pe banda de rulare ale anvelopei.

- Evacuarea apei si a zapezii este imbunatatita datorita celor trei caneluri largi care asigura astfel un risc minim de acvaplanare.

- Banda de rulare asimetrica inovatoare cu linii rotunjite, durata de utilizare marita datorita uzurii limitate ale blocurilor largi de pe marginea benzii de rulare, zgomot redus la rulare.

Aceste anvelope de iarna sunt autorizate de lege pentru utilizarea in sezonul rece fiind etichetate cu M+S pe flancul anvelopei, conform prevederilor Directivei 92/23/CE a Consiliului din 31.03.1992, referitor la pneurile autovehiculelor si ale remorcilor acestora.

 

 

 

 

Anvelope Falken

Marca Falken este parte integranta a grupului japonez Sumitomo Rubber Industries, grup important din industria mondiala a anvelopelor, avand o traditie de peste 100 de ani in productia anvelopelor si a derivatelor din cauciuc. Anvelopele Falken s-au impus rapid pe piata de profil ca o marca al carei know-how japonez se impleteste perfect cu experienta in motorsport. Anvelopele produse sub brandul FALKEN beneficiaza de un program de testare foarte solicitant, in cadrul cursei de anduranta de 24 de ore de la Nürburgring si in competitii de drift din intreaga lume.

 

 

Consultati aici toata oferta de anvelope de iarna Falken de pe AnvelopeMAG.ro

 

Consultati aici toata oferta de anvelope all season Falken de pe AnvelopeMAG.ro

 

Consultati aici toata oferta de anvelope de vara Falken de pe AnvelopeMAG.ro

 

 

 

 

Anvelope Nexen

 

Brandul NEXEN apartine companiei Nexen Tire, companie fondata in 1942 si recunoscuta ca fiind prima companie koreana de anvelope. Numele brandului NEXEN este o combinatie de doua cuvinte sugestive (next si century) care concentreaza esenta brandului si anume orientarea permanenta catre viitor.

Cu o traditie de peste 60 de ani in productia de anvelope. In 2005, Nexen Tire a fost premiata pentru inovatie tehnologica. In prezent, anvelopele Nexen sunt exportate in peste 120 de tari, compania avand peste 2000 de angajati care se dedica imbunatatirii continue a calitatii si performantelor obtinute.

 

Consultati aici toata oferta de anvelope de iarna NEXEN de pe AnvelopeMAG.ro

 

Consultati aici toata oferta de anvelope all season NEXEN de pe AnvelopeMAG.ro

 

Consultati aici toata oferta de anvelope de vara NEXEN de pe AnvelopeMAG.ro

 

 

Anvelope Sailun

 

Inca de la infiintarea sa in anul 2002, compania Sailun Tires a imbinat expertiza tehnica cu inovatia in cercetare si dezvoltare, in vederea proiectarii si fabricarii de anvelope cu un bun raport calitate-pret, pentru toate tipurile de autovehicule. Compania Sailun Tires produce si distribuie toate tipurile de anvelope pentru turisme, 4x4 si autoutilitare, in toate pietele importante din intreaga lume. Sailun investeste in prezent aproximativ o treime din resursele sale in domeniul cercetarii si dezvoltarii, avand capacitatea, cunostintele si o strategie pe termen lung, necesare pentru a se extinde in industria mondiala de anvelope. Procesele-cheie intalnite in timpul fabricatiei pneurilor sunt studiate si imbunatatite pentru a obtine anvelope de o calitate cat mai buna.

Inca de la infiintarea sa in anul 2002, compania Sailun Tires a imbinat expertiza tehnica cu inovatia in cercetare si dezvoltare, in vederea proiectarii si fabricarii de anvelope cu un bun raport calitate-pret, pentru toate tipurile de autovehicule. Compania Sailun Tires produce si distribuie toate tipurile de anvelope pentru turisme, 4x4 si autoutilitare, in toate pietele importante din intreaga lume. Sailun investeste in prezent aproximativ o treime din resursele sale in domeniul cercetarii si dezvoltarii, avand capacitatea, cunostintele si o strategie pe termen lung, necesare pentru a se extinde in industria mondiala de anvelope. Procesele-cheie intalnite in timpul fabricatiei pneurilor sunt studiate si imbunatatite pentru a obtine anvelope de o calitate cat mai buna. - See more at: http://www.anveloshop.ro/sailun#sthash.Sbswq5QY.dpuf