AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

ANVELOPE DE IARNA DUNLOP WINTER SPORT 5

 

 

Anvelopele de iarna Dunlop Winter Sport 5 fac parte din cea mai recenta generatie de anvelope de iarna, cu un profil al benzii de rulare cu design unic, prevazut cu un numar mare de margini antiderapante ce intra in contact cu drumul, oferindu-va tractiune sporita pe zapada si pe gheata. Canelurile adanci concepute pentru zapada se agreneaza pe duprafata, sporind aderenta la accelerare, la franare si la urcarea pantelor. Aceasta noua generatie de anvelope Dunlop prezinta un profil mai plat al benzii de rulare, cu o zona de contact mai mare cu 4-8%, in functie de diomensiune si tip. O zona mai mare de contact ofera mai multa stabilitate si un raspuns mai bun la condus, permitand anvelopelor sa reactioneze rapid si precis la schimbarile de directie.   

 

Potrivit unui sondaj realizat de producatorul de anvelope Dunlop utilizatorii acorda cea mai mare importanta aderentei anvelopei in raport cu alte criterii de siguranta pe care trebuie sa le indeplineasca o anvelopa.

 

Caracteristici pricipale Dunlop Winter Sport 5:

- aderenta superioasa pe suprafete alunecoase

- performanta imbunatatita pe drumurile acoperite cu zapada

- protectie optima impotriva acvaplanarii

- consum mai mic de combustibil

 

                                                                                                                                                                                              

DUNLOP WINTER SPORT 5 Aderenta superioara pe suprafete alunecoase

 

 

cauciucuri iarna DUNLOP WINTER SPORT 5 Performanta imbunatatita pe drumurile acoperite cu zapada

 

 

Banda rulare DUNLOP WINTER SPORT 5 Protectie optima impotriva acvaplanarii

 

 

Structura DUNLOP WINTER SPORT 5 Consum mai mic de combustibil

 

 

Potrivit unui test intern, realizat la dimensiunea de 225/50R17, DUNLOP WINTER SPORT 5, s-a imbunatatit mult in urmatoarele privinte:

 

- rezistenta la rulare (mai mult de 10%)

- franare pe gheata(peste 15%)

- manevrabilitate pe gheata(peste 10%)

 

 

Profilul Winter Sport 5 este, de asemenea, superior modelului 4D in ceea ce priveste:

 

- rezistenta la acvaplanare

- comportamentul pe teren umed

- franare pe zapada

- tractiune pe zapada

- franare pe teren umed

 

 

Franarea pe teren uscat, este la fel de buna cu cea de la Winter Sport 4D.

Clasa energetica la noua anvelope Dunlop Winter Sport 5, se incadreaza in clasele C si B pentru majoritatea dimensiunilor.

Anvelope Dunlop Winter Sport 5, sunt disponibile intre 15 si 19 inch, acoperindu-se astfel 85% din piata anvelopelor de iarna de inalta performanta.

 

Despre Dunlop:

Dunlop este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de anvelope, care dezvolta, produce si vinde anvelope pentru turisme, vehicule comerciale si motociclete.  Dunlop are o excelenta reputatie printre pasionatii de autovehicule si motociclete de performanta. Experienta extinsa in domeniul anvelopelor pentru masini sport si motociclete de curse, cu un sir impresionant de succese, a dus la o serie de tehnologii inovatoare in ceea ce priveste anvelopele proiectate pentru conducerea de zi cu zi. Incercand intotdeauna sa mareasca la maximum placerea de a conduce, Dunlop ofera tuturor tipurilor de automobilisti si motociclisti performanta si durabilitatea celor mai recente tehnologii in domeniul anvelopelor. Tehnologia Dunlop Touch reflecta abordarea companiei in materie de dezvoltare a produselor: anvelopele Dunlop ofera soferilor o senzatie imbunatatita, furnizand un feedback superior primit de la carosabil, si permite un control mai bun al deplasarii si, astfel, un sentiment mai placut la volan pentru soferi.  Dunlop este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de anvelope de inalta si ultra inalta performanta care echipeaza variante originale de prestigiu: multi dintre cei mai prestigiosi producatori de autovehicule folosesc anvelope Dunlop pentru echiparea originala, precum Audi, AMG, Aston Martin, BMW, Honda, Jaguar, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel/Vauxhall, Porsche, Toyota si Volkswagen. Dunlop furnizeaza anvelope de echipare originala pentru importanti producatori de motociclete, inclusiv Aprilia, BMW, Ducati, Harley Davidson, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Yamaha

 

 

 

Consultati acum oferta completa AnvelopeMAG pentru anvelope iarna Dunlop Winter Sport 5

 

Anvelope iarna DUNLOP WINTER SPORT 5