AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Anvelope de iarna cu preturi promotionale

 

 

Anvelope de iarna BRIDGESTONE: Specializat in fabricarea anvelopelor off-road, Bridgestone este foarte implicat in crearea de noi cauciucuri ecologice, capabile sa ruleze in conditiile de vreme cele mai dificile. De la o anvelopa semnata Bridgestone, putem sa pretindem atat un comportament foarte bun in conditii de umezeala cat si un nivel redus de zgomot. Aceasta procupare constanta pentru perfectiune a fabricantului i-a adus, de altfel, mai multe trofee in Formula 1, prin colaborarea sa cu cele mai mari echipe sportive ca Ferrari, Williams sau Toyota.


anvelope bridgestone

 

Specializat in fabricarea anvelopelor off-road, Bridgestone este foarte implicat in crearea de noi cauciucuri ecologice capabile sa ruleze in conditiile de vreme cele mai dificile. De la o anvelopa semnata Bridgestone, putem sa pretindem atat un comportament foarte bun in conditii de umezeala cat si un nivel sonor redus, toate acestea fiind concepute in mod coerent de catre acelasi fabricant. - See more at: http://www.anveloshop.ro/bridgestone#sthash.SFip2U9a.dpuf

Preturi incepand de la 249,90 lei
Click aici pentru a vedea oferta de anvelope de iarna Bridgestone

 

 

Anvelope de iarna Michelin: Cauciucurile frantuzesti au castigat increderea consumatorilor in peste 170 de tari, deoarece semnatura Michelin este o garantie a fiabilitatii, securitatii, indraznelii si, nu in ultimul rand, a respectului fata de mediu. Profund implicati in domeniul inovatiei, inginerii de la Michelin nu neglijeaza nici un detaliu cand concep un nou model de anvelopa: cauciucurile lor sunt recunoscute pentru tinuta de drum unica, care este remarcabila in viraje in conditii de acvaplanare, dar si pentru rezistenta lor la temperaturile cele mai ridicate.


anvelope michelin

Preturi incepand dela 249,90 lei
Click aici pentru a vedea oferta de anvelope de iarna Michelin

 

 


 


Alte branduri la promotie:

Anvelope de iarna Fortuna: Inca de la lansare, brandul Fortuna si-a construit o reputatie solida, astazi anvelopele Fortuna fiind comercializate in peste 38 de tari. Prin cooperarea stransa in procesele de productie si distributie, s-au pus bazele unei strategii solide de dezvoltare a calitatii pe termen lung. In fiecare sezon, noi dimensiuni de anvelope sunt introduse in productie.

Preturi incepand de la 409,89 lei

 


Anvelope de iarna Imperial: Imperial este un brand detinut de catre una dintre cele mai mari companii producatoare de anvelope din Europa. Inca de la lansare, anvelopele Imperial au intrat cu succes pe piata europeana, fiind disponibile in 30 de dimensiuni. Pana in vara anului 2012, gama de anvelope Imperial a atins pragul de 100 de dimensiuni disponibile. In prezent, procesul de extindere a gamei de anvelope disponibile este in plina dezvoltare, datorita numeroaselor investitii obtinute pentru acest brand.

Preturi incepand de la 199,90 lei
Click aici pentru a vedea oferta de anvelope de iarna Imperial


Anvelope de iarna Infinity: Brandul Infinity este detinut de Infinity Group, o companie cu experienta de peste 3 decenii in industria anvelopelor. Pornind de la un singur centru de productie/distributie deschis in 1981, astazi grupul gigant Infinity are peste 14 fabrici si centre de distributie in toata lumea. Introducerea treptata a celor mai noi materiale si tehnologii in procesul de fabricatie si respectarea standardelor de calitate, au facut ca anvelopele Infintiy se se remarce printr-un raport bun calitate/pret si sa patrunda cu succes pe piata europeana.

Preturi incepand de la 169,90 lei
Click aici pentru a vedea oferta de anvelope de iarna Infinity


Anvelope de iarna Interstate: Avand la baza tehnologie europeana, anvelopele Interstate se remarca prin calitate inalta si o paleta larga de dimensiuni disponibile. Lansat in 1973, brandul InterstateTires a cunoscut o evolutie rapida prin dezvoltarea continua a portofoliului de produse.Anvelopele Interstate produse sub patronajul Interstate Tire & Rubber Co, beneficiaza de un sistem de testare foarte bine dezvoltat, existand o colaboare permanenta cu liderii mondiali in dezvoltare tehnologica a designului si productiei de anvelope.

Preturi incepand dela 199,90 lei
Click aici pentru a vedea oferta de anvelope de iarna Interstate


Anvelope de iarna Jinyu: Brandul JINYU este detinut de JINYU Tire Group Co, companie fondata in 1995, cu sediul in Hong Kong. JINYU Tire Group Co este considerata una dintre cele mai puternice companii din China, se afla in top 100  firme exportatoare de succes de pe teritoriul chinez , iar incepand cu anul 2010 a intrat in top 40 producatori de anvelope din lume. Anvelopele Jinyu sunt disponibile in peste 100 de tari, respecta toate standardele de calitate actuale, brandul Jinyu fiind cunoscut si sub numele ,,Golden Road" (,,SHANDONG FAMOUS MARK").

Preturi incepand dela 169,90 lei
Click aici pentru a vedea oferta de anvelope de iarna Jinyu


Anvelope de iarna Kumho: Atributul "performanta" este cel mai potrivit pentru a defini conceptul acestui fabricant de anvelope, cu sediul in Coreea de Sud. Mica intreprindere infiintata in 1960, a devenit intre timp multinationala KUMHO care a stiut sa se impuna pe exigenta piata a anvelopelor, datorita cauciucurilor sale ultra sigure si capabile sa exploateze la maxim cele mai bune performante ale autoturismelor. Prin politica sa de dezvoltare inovatoare, acest fabricant sud-coreean a monopolizat locul noua din top 10 a celor mai mari producatori de anvelope din lume.

Preturi incepand dela 149,90 lei
Click aici pentru a vedea oferta de anvelope de iarna Kumho


Anvelope de iarna Marshal: Brandul Marshal are o istorie de peste 25 de ani si este renumit pentru calitatea anvelopelor si serviciile pe care le ofera. Anvelopele Marshal sunt fabricate de KUMHO Group, unul din cei mai importanti producatori de anvelope din lume, si sunt comercializate in peste 100 de tari. Brandul Marshal a patruns cu succes pe piata anvelopelor din Europa, centrul de dezvoltare tehnologica pentru aceasta zona fiind situat in Birmingham (Marea Britanie).

Preturi incepand dela 149,90 lei
Click aici pentru a vedea oferta de anvelope de iarna Marshal


Anvelope de iarna Nexen: Brandul NEXEN apartine companiei Nexen Tire, companie fondata in 1942 si recunoscuta ca fiind prima companie koreana de anvelope. Numele brandului NEXEN este o combinatie de doua cuvinte sugestive (next si century) care concentreaza esenta brandului si anume orientarea permanenta catre viitor.

Preturi incepand dela 249,90 lei
Click aici pentru a vedea oferta de anvelope de iarna Nexen


Anvelope de iarna Rockstone: Producatorul anvelopelor Rockstone este o noua intreprindere creata in 1986 si axata in special in fabricarea de  anvelope de autoturisme, de camioane si de transport in comun, integrand in aceeasi structura conceperea, producerea si vanzarea anvelopelor. Intreprinderea beneficiaza de un management de prima clasa si un compartiment tehnic performant si astfel asigura perfect calitatea anvelopelor fabricate si distributia acestora atat pe plan local cat si international.

Preturi incepand dela 139,90 lei
Click aici pentru a vedea oferta de anvelope de iarna Rockstone


Anvelope de iarna Sailun: Inca de la infiintarea sa in anul 2002, compania Sailun Tires a imbinat expertiza tehnica cu inovatia in cercetare si dezvoltare, in vederea proiectarii si fabricarii de anvelope cu un bun raport calitate-pret, pentru toate tipurile de autovehicule. Sailun investeste in prezent aproximativ o treime din resursele sale in domeniul cercetarii si dezvoltarii, avand capacitatea, cunostintele si o strategie pe termen lung, necesare pentru a se extinde in industria mondiala de anvelope.

Preturi incepand dela 179,90 lei
Click aici pentru a vedea oferta de anvelope de iarna Sailun


Anvelope de iarna Wanli: Anvelopele Wanli sunt fabricate de Sud China Tire & Rubber Co, Ltd. (SCTR). Fondata în 1988 , fabrica este specializata in fabricarea de anvelope radiale in serie completa. Exista peste 5000 de angajati in cadrul organiza?ie, iar capacitatea anuala de productie este de 12 milioane de seturi de anvelope. Anvelopele Wanli se claseaza pe locul 33 in topul celor mai importante 75 companii producatoare de anvelope din intreaga lume.

Preturi incepand dela 259,90 lei
Click aici pentru a vedea oferta de anvelope de iarna Wanli