AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Oferta anvelope de vara DUNLOP Sport Bluresponse!
 

promotie dunlop sport bluresponse

 


Avantajele acestei oferte:

  • Cel mai mic pret la AnvelopeMAG!
  • Alegerea nr.1 a clientilor AnvelopeMAG in 2015
  • Clasa A la aderenta, Clasa B consum carburant
  • Cauciuc silentios cu performante excelente
  • Livrare GRATUITA in 24/48h, oriunde in tara, la min. 2 bucati comandate.
  • 3 ani Garantie de la data facturii

 

Pentru dimensiunile 205/55R16 91W:


anvelope dunlop bluresponse 205
Vezi detaliile

 

 

 


Descriere DUNLOP SPORT BLURESPONSE:

 

 

 

Anvelopa Dunlop SP Sport BluResponse este o anvelopa de vara de inalta performanta, un model pe care producatorii de la Dunlop l-au lansat pentru a marca 125 de ani de la fondarea companiei si brevetarea primei anvelope pneumatice. Acest profil nou are la baza o evolutie tehnologica majora, avand ca punct de pornire tehnologia avansata a anvelopelor de competitie Dunlop.

Dunlop SP Sport BluResponse este o anvelopa sport ultraperformanta, care realizeaza punctaje foarte bune pentru principalele criterii de clasificare a avelopelor, conform noilor reglementari europene. Astfel, BluResponse este o anvelopa silentioasa, de clasa A (cea mai buna) la aderenta pe teren umed. Acest model de anvelopa are o rezistenta la rulare cu pana la 30% mai redusa si performante cu pana la 3% mai bune la manevrabilitatea pe asfalt umed. In raport cu alte marci premium de anvelope, testele independente realizate de TUV Sud au relevat o diferenta de pana la trei metri la franarea pe asfalt ud in favoarea noii anvelope Dunlop.

Conform unei primei serii de teste efectuate de catre Auto Club Europa (ACE) si German Technical Monitoring (GTA), anvelopele Dunlop SP Sport BluResponse au obtinut cel mai bun punctaj ( LOCUL 1).Caracteristicile-cheie ale anvelopei Dunlop Sport Bluresponse:

 

  • Distanta mai scurta la franare pe teren umed cu 2,8 metri in comparatie cu media competitorilor
  • Distanta mai scurta de franare pe teren uscat cu 3 metri in comparatie cu media competitorilor
  • 30% mai multa economie de combustibil fata de modelul predecesor
  • Nivel redus de zgomot
 

Cateva rezultate obtinute de Dunlop Sport Bluresponse:
 


  
  ,,Foarte recomandat" in testul ACE 2015 pentru dimensiunea 205/55E16 91 H/V - Germania 2015

 
 

 

 

 

  

   

  ,,Foarte recomandat" in testul ARBO 2015 pentru dimensiunea 205/55E16 91 H/V - Austria 2015

 

 

 

 

 

   

    

    ,,Best Buy" in testul Auto Express pentru dimensiunea 205/55R16 91/94 V/W - UK 2014

 

 

 

 

 

 

Despre brandul Dunlop:
 

Dunlop este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de anvelope, care dezvolta, produce si vinde anvelope pentru turisme, vehicule comerciale si motociclete.
Dunlop are o excelenta reputatie printre pasionatii de autovehicule si motociclete de performanta. Experienta extinsa in domeniul anvelopelor pentru masini sport si motociclete de curse, cu un sir impresionant de succese, a dus la o serie de tehnologii inovatoare in ceea ce priveste anvelopele proiectate pentru conducerea de zi cu zi.
Incercand intotdeauna sa mareasca la maximum placerea de a conduce, Dunlop ofera tuturor tipurilor de automobilisti si motociclisti performanta si durabilitatea celor mai recente tehnologii in domeniul anvelopelor.
Tehnologia Dunlop Touch reflecta abordarea companiei in materie de dezvoltare a produselor: anvelopele Dunlop ofera soferilor o senzatie imbunatatita, furnizand un feedback superior primit de la carosabil, si permite un control mai bun al deplasarii si, astfel, un sentiment mai placut la volan pentru soferi.
Dunlop este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de anvelope de inalta si ultra inalta performanta care echipeaza variante originale de prestigiu: multi dintre cei mai prestigiosi producatori de autovehicule folosesc anvelope Dunlop pentru echiparea originala, precum Audi, AMG, Aston Martin, BMW, Honda, Jaguar, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel/Vauxhall, Porsche, Toyota si Volkswagen. Dunlop furnizeaza anvelope de echipare originala pentru importanti producatori de motociclete, inclusiv Aprilia, BMW, Ducati, Harley Davidson, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Yamaha