AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Anvelope GT Radial si Westlake


Iarna aduce cu ea noi branduri prezente in portofoliul AnvelopeMAG. Va propunem doua noi branduri, GT Radial si Westlake. Ambele branduri construiesc anvelope la cele mai inalte standarde de calitate, avand o experienta vasta in domeniul anvelopelor, fiecare brand in parte vanzand sute de mii de cauciucuri anual. Va facem o scurta prezentare a fiecarui brand in parte:

 

Anvelope GT Radial

logo gt radial

Chiar daca numele nu este cel mai cunoscut pe piata locala, brandul este unul renumit pe plan international, avand o gama variata de profile, atat pentru gama de turisme cat si pentru camioane si vehicule de mare tonaj. Brandul apartine de celebrul constructor, Giti Tire, imprumutand expertiza si informatiile de construire de la ei. Giti Tire este prezent pe piata inca din 1951, avand o experienta vasta in domeniul anvelopelor. Astfel GT Radial imprumuta din experienta companiei mama, pentru a putea construi anvelope la cele mai inalte standarde. GT Radial are in gama de anvelope atat profile de iarna cat si profile de vara. Puteti vedea oferta completa de anvelope accesand acest link:

 

- oferta anvelope Gt Radial

 

 

 

Anvelope Westlake

anvelope westlake

Westlake este un brand ce a inceput sa prinda contur pe piata de anvelope, fiind detinut de catre gigantul chinez, Zhonge Rubber Group. Constructorul chinez este cel mai mare producator din zona sa de tara si pe locul 11 mondial, cu milioane de cauciucuri construite anual. Prin urmare, Westlake beneficiaza de toata expertiza celebrului producator chinez, toate profilele fiind construite intr-o fabrica moderna cu cele mai noi tehnologii. Exista o gama variata de dimensiuni in care sunt disponibile anvelopele Westlake, permitand o gama larga de utilizari. Cauciucurile Westlake beneficiaza de 2 ani garantie din partea producatorului, ele fiind atent testate inainte de punerea lor in vanzare, fiind evitate astfel defectele de fabricatie. Studiati toata gama de anvelope disponibila accesand link-ul de mai jos:

 

oferta anvelope Westlake

 

 

 

Anvelope auto Triangle

anvelope triangle

Triangle este un brand lansat recent pentru a veni in ajutorul soferilor care au nevoie de o un set de anvelope ieftine, la un pret accesibil si care ofera o performanta ridicata.

Puteti gasi aici profile: anvelope Triangle

 

 

Anvelope auto Giti

anvelope giti

 

Giti este un brand din Singapore cu o tehnica de fabricare avansata a cauciucurilor, asigurand o calitate ridicata a profilelor puse in vanzare. Profilele Giti sunt recomandate atat pentru turism cat si pentru tipuri de autoturisme din gama premium. Puteti gasi aici profile: anvelope Giti