AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

ANVELOPE PETLAS

 

Petlas produce si distribuie anvelope de autoturisme, de camioane, de masini de constructii, anvelope industriale si anvelopeagricole. Brandul Petlas beneficiaza de asemeni de un Certificat de calitate ISO 9001. Firma exporta in peste o suta de tari din intreaga lume si are o retea mare si stabila de distributie de-a lungul pietei mondiale de cauciucuri. Raportul calitate pret este unul interesant pentru orice sofer, brandul dorind sa ofere anvelope de calitate pentru orice utilizator. Modelele sale de anvelope s-au comportat excelent in toate testele la care au fost supuse de catre jurnalistii auto. Nu exista restrictii de montaj din partea producatorului, putand fi echipate atat pe jante aliaj, cat si pe modelele de jante tabla. Siguranta masinii este prioritatea producatorului de anvelope Petlas.

 

OFERTA COMPLETA ANVELOPE PETLAS

 


 

RECOMANDARI ANVELOPE VARA PETLAS

 

Anvelope vara PETLAS IMPERIUM PT515
 

Anvelope VARA Petlas IMPERIUM PT515

 

Proiectate si produse cu tehnologie de ultima ora. Ofera un kilometraj bun si performante excelente de franare atat in conditii umede cat si uscate.

 

Anvelope vara PETLAS ELEGANT PT311
 

Anvelope VARA Petlas ELEGANT PT311

 

Dezvoltate pentru performanta si manipulare pentru segmentul de utilizare generala. Ofera tractiune si confort combinate cu durabilitate.

 

Anvelope vara PETLAS FULL POWER PT825 PLUS
 

Anvelope vara PETLAS FULL POWER PT825 PLUS

 

Anvelope radiale de vara proiectate cu tehnologie inalta. Ofera performante ridicate de aderenta si rezistenta la uzura datorita compusului sau special de rulare.


 

RECOMANDARI ANVELOPE ALL SEASON PETLAS

 

Anvelope all season PETLAS EXPLERO PT411
 

Anvelope all season PETLAS EXPLERO PT411

 

Prezinta performante excelente de tractiune pe orice tip de suprafata cu amestecul sau special de compusi. Ofera un confort superb prin reducerea nivelurilor de zgomot si vibratii.

 

Anvelope all season PETLAS FULL GRIP PT925
 

Anvelope all season PETLAS FULL GRIP PT925

 

Conceput pentru performante pe orice tip de vreme. Ofera o tractiune excelenta in conditii dificile, datorita designului sau special al benzii de rulare in forma de V.

 

Anvelope all season PETLAS IMPERIUM PT535
 

Anvelope all season PETLAS IMPERIUM PT535

 

Ofera performante ridicate in conditii umede si uscate. Ofera un confort remarcabil de conducere fara a compromite kilometrajul.


 

RECOMANDARI ANVELOPE IARNA PETLAS

 

Anvelope iarna PETLAS SNOW MASTER W651

 

Anvelope iarna PETLAS SNOW MASTER W651

 

Anvelopele de iarna ideale pentru autoturisme care maximizeaza performanta vehiculului pe suprafete inzapezite si inghetate. Ofera putere de franare sigura si manevrabilitate fiabila.

 

Anvelope iarna PETLAS EXPLERO W671

 

Anvelope iarna PETLAS EXPLERO W671

 

Proiectate pentru aderenta ridicata si performanta pe suprafete inzapezite si inghetate. Ofera stabilitate pe drumuri uscate printr-un compus special. Designul unic al modelului permite o manevrabilitate maxima si performante in viraje. Reduce distanta de oprire pe suprafetele alunecoase.

 

Anvelope iarna PETLAS FULL GRIP PT935

 

Anvelope iarna PETLAS FULL GRIP PT935

 

Designul unic al benzii de rulare cu lamele ondulate permite performante ridicate de aderenta pe suprafete inghetate. Ofera siguranta si durabilitate.