AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Sailun 4 Seasons

 

                                                                               sailun 4 seasons

 

Profilul 4 Seasons de la Sailun este o anvelopa versatila ce poate fi folosita in diferite conditii meteo si temperaturi. Forma blocurilor de cauciuc in Z, asigura o buna aderenta atat in timpul rularii cu viteze mari in timpul sezonului cald cat si in timpul iernii, pe suprafete acoperite cu polei sau zapada. Sailun a folosit tehnologia 3D pentru a forma blocul de cauciuc prezent pe banda de rulare a anvelopei, astfel pe toata durata folosirii forma benzii va fi la fel, indiferent de gradul de uzura. Flancul anvelopei a fost intarit cu siliciu, pentru o stabilitate ridicata in timpul virajelor stranse, sustinand astfel masina in timpul unei folosiri intense. Anvelopele Sailun 4 Seasons ofera o tinuta de drum exemplara, indiferent de motorizarea masinii sau dimensiunea caroseriei. Sunt cauciucuri versatile ce pot fi montate atat pe janta tabla cat si jante aliaj, oferind aceleasi performante.

 

Sailun 4 Seasons ofera o siguranta sporita daca conduceti in timpul precipitatiilor, cele 3 caneluri de pe banda de rulare avand drept scop eliminarea apei de pe suprafata de contact. Astfel se elimina pericolul acvaplanarii, ce poate provoca accidente serioase. Costul anvelopelor este unul rezonabil in comparatie cu performantelor pe care le ofera.

 

Recomandam Sailun 4 Season pe urmatoarea dimensiune:

 

 

Sailun 4 Seasons 185 65 r15    - se ofera saci de depozitare cadou

 

 

De ce sa alegeti Sailun?
 

Brandul chinezesc ofera profile versatile la preturi accesibile oricarui sofer. Calitatea anvelopelor Sailun este ridicata si toate cauciucurile produse respecta normele de siguranta si calitate impuse de catre EU. Anvelopele Sailun sunt testate riguros de catre jurnalistii auto si specialistii in domeniul auto si se recomanda pentru orice tip de autoturism si janta.