AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

ANVELOPE VARA DEBICA

 

Compania Debica a fost infiintata in anul 1937 in Polonia. Produce o gama larga de anvelope din categoria medium high. In anul 1995 compania a fost achizitionata de catre Goodyear Tyre & Rubber Company. Compania s-a specializat intr-un ritm alert, obtinand certificarile de siguranta ISO si de calitate impuse de catre uniunea europeana pentru constructia de anvelope. Fiecare pneu produs de companie este atent analizat inainte de punerea lui in vanzare, astfel fiind asigurata o calitate a productiei de varf.

 

 

OFERTA COMPLETA ANVELOPE DEBICA

 

 

Anvelope vara DEBICA PASSIO 2

 

Anvelope vara Debica Passio 2

 

Noul model al benzii de rulare cu caneluri largi circumferentiale si laterale imbunatateste parametrii Debica Passio 2 pe un drum umed si sporesc rezistenta la acvaplanare. Dispunerea optima a blocurilor de rulare garanteaza un kilometraj extins.


 

Anvelope vara DEBICA PRESTO HP2 (dispune si de dimensiuni 4X4/SUV)

 

Anvelope vara Debica Presto HP2

 

Asigura o buna longevitate si un randament kilometric crescut. Banda de rulare a acestui profil de cauciucuri de vara prezinta un design care asigura o rulare confortabila si cu un risc redus de acvaplanare. Ajuta la scurtarea distantelor de franare atat pe carosabil uscat, cat si pe carosabil ud, fiind cauciucuri orientate spre imbunatatirea sigurantei la rulare. Ajuta si la imbunatatirea nivelului confortului pasagerilor, fiind putin zgomotoase.


 

Anvelope vara DEBICA PRESTO UHP 2

 

Anvelope vara Debica Presto HP 2

 

Designul benzii de rulare cu un numar mare de margini, evacueaza apa din banda de rulare oferind mai multa aderenta pentru plasturele de contact. Modelul asimetric al benzii de rulare si rigiditatea exterioara optimizata a nervurilor asigura o transmisie eficienta a fortei pentru o performanta buna la uscare la viteze mari, precum si distanta de franare. Noul compus de rezistenta la rulare optimizat reduce consumul de combustibil.


 

Anvelope all season DEBICA NAVIGATOR 3

 

Anvelope all season Debica Navigator 3

 

Performante imbunatatie pe carosabil ud. Control mai bun pe drum inzapezit, avand marcaj 3PMSF. Durabila si eficienta din punct de vedere al consumului de combustibil.