AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Cadouri anvelope iarna si anvelope all season

 

Cadouri anvelope iarna si anvelope all season


In aceasta perioada avem o promotie la anvelopele Bridgestone si Michelin, fiind oferite cadouri pentru comenzile 4 anvelope iarna sau all season. Cadourile se ofera instant, fara tragere la sorti si fara sa fie nevoie sa completati formulare de inscriere in promotie. Promotia este valabila pentru anvelopele premium Bridgestone si Michelin in perioada 10 noiembrie - 10 decembrie 2021, in limita stocurilor de anvelope si cadouri disponibile.

 

 

Cum beneficiati de promotie

- la 4 anvelope iarna/all season Bridgestone/Michelin achizitionate, cu dimensiunea <= 16 inch, cadou suport afisaj parcare temporara.

 

- la 4 anvelope iarna/all season Bridgestone/Michelin achizitionate, cu dimensiunea => 17 inch, cadou trusa prim ajutor.

 

*Doar anvelopele cu eticheta de mai jos, sunt participante in cadrul promotiei.

 

afisaj auto   trusa prim ajutor

 

Pentru anvelopele Continental, cadourile din cadrul acestei promotii pot fi cumulate cu cele din cea de-a doua promotie Continental, aflata in desfasurare (click aici pentru a doua promotie). Doar pentru anvelopele cu eticheta de mai jos, se aplica cumularea cadourilor.

 

cadou   cadou

 

Oferta anvelope iarna si all season Bridgestone/Michelin

- Oferta anvelope iarna Bridgestone

 

- Oferta anvelope all season Bridgestone

 

- Oferta anvelope iarna Michelin

 

- Oferta anvelope all season Michelin

 

- Oferta anvelope iarna Continental

 

- Oferta anvelope all season Continental

 

 

De ce sa achizitionati anvelope Bridgestone/Michelin?

Operatiunile producatorului au fost recunoscute in mai multe randuri, compania fiind votata producatorul de anvelope al anului in diferite categorii. Bridgestone ofera diferite tipuri de anvelope, inclusiv anvelope auto, anvelope pentru camionete, anvelope 4x4, anvelope pentru motociclete, anvelope sport, anvelope pentru camioane si anvelope agricole. Compania produce, de asemenea, piese auto si chiar echipamente pentru diverse sporturi. Anvelopele Bridgestone sunt montate ca echipament original pentru autoturismele produse de Volkswagen, Ford, BMW, Mercedes, GM, Peugeot, Renault, Toyota si Fiat, precum si pentru camioanele produse de Mercedes, Renault, Volvo, Scania, MAN, DAF si Iveco.

 

Michelin este un producator francez de anvelope cu sediul in Clermont-Ferrand, in regiunea Auvergne-Rhône-Alpes din Franta, si este al doilea producator de anvelope premium din lume ca marime. Compania este cunoscuta atat de automobilisti, cat si de iubitorii de gastronomie pentru anvelopele de inalta calitate si pentru Ghidul Michelin. De asemenea, are cea mai usor de recunoscut mascota corporativa din lume.

 

Continental este un producator german de pneuri cu o istorie impresionanta in constructia de cauciucuri la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Brandul ofera pneuri si pentru vehiculele care participa la competitii sportive de renume mondial, precum 24H LeMans sau de aderenta precum WRC. Gama anvelopelor de marca Continental este constituita din modele, atat pentru turisme 4x4/SUV uri, cat si pentru utilajele industriale sau camioane.