AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

ANVELOPEMAG OFERA CONSILIERE PROFESIONISTA SI DE CALITATE


Program telefonic Serviciu Clienti


LUNI - VINERI: 08:30 - 17:30

 

SAMBATA: 09:00 - 13:00

 

 

NUMERE TELEFON

 

0371.51.51.55

 

0721.00.22.33


 

Telefonic, prin intermediul operatorilor sau prin articolele de pe anvelopemag.ro despre anvelope si jante, AnvelopeMag incearca sa raspunda la toate intrebarile dumneavoastra!

 

Inainte de achizitionarea de anvelope iarna, anvelope vara sau anvelope all season, respectiv de jante aliaj sau jante tabla sau alte accesorii auto, nu ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de:

 

Consiliere in alegere Informatii livrare    Informatii plata     

 

Operatorii AnvelopeMAG dispun de toate cunostintele necesare pentru a asigura o consultanta profesionista, in urma careia dumneavoastra sa aveti siguranta ca ati facut cea mai buna alegere de produse prin decizia de a achizitiona anvelope si jante de pe AnvelopeMAG.

 

Chiar si in perioadele mai aglomerate (sarbatori, sezon, perioade speciale de promotii precum Black Friday, etc.), acestia va stau la dispozitie atat prin intermediul chat-ului disponibil in partea dreapta de jos a site-ului, cat si telefonic sau prin formularul de contact prezent pe site.

 

Va multumim anticipat pentru interesul aratat fata de AnvelopeMag.ro!

 

 

Despre noi

 

Magazinul online AnvelopeMAG.ro este o firma cu capital si participare integrala romaneasca. Acesta a fost lansat in anul 2009 din dorinta de a oferi posesorilor de autoturisme o experienta completa a achizitiilor online de anvelope noi si jante auto, indiferent de tipul de anvelope sau jante si pentru tot parcul auto prezent pe drumurile din Romania. Echipa AnvelopeMAG.ro se dedica exclusiv comertului online de anvelope noi si jante auto si isi propune sa ofere produse la preturi competitive si care respecta standardele de calitate impuse de Uniunea Europeana.