AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Conditii de garantie la anvelope iarna, anvelope vara, jante

Anvelopele si Jantele comandate la AnvelopeMag sunt noi si beneficiaza de garantie producator. Cumparati cu incredere pe AnvelopeMag.ro
 

Garantia anvelopelor sau jantelor comandate se solutioneaza la sediul societatii de catre AnvelopeMag, prin repararea sau inlocuirea anvelopelor sau jantelor ce prezinta defecte. Plata transportului pentru anvelopele sau jantele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 449/2003, republicata 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora cu modificarile si completarile ulterioare si Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea anvelopelor sau jantelor defecte in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care anvelopele sau jantele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Nu fac obiectul garantiei anvelopele sau jantele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, anvelopele sau jantele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta,  noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.)
In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR fara TVA / ora, la cursul B.N.R. din ziua investigarii).