AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Jante Dacia Logan si jante Dacia Duster

 

 

 

 

Jante 14 Dacia Logan / Logan 2 - jante aliaj sau tabla/otel cu diametru de 14"

jante R14 aliaj, 4x100, ET43       - jante aliaj de 14" cu 4 prezoane si distanta (PCD) de 100 si ET43        

                                          

jante R14 tabla, 4x100, ET50       - jante tabla/otel de 14" cu 4 prezoane si distanta (PCD) de 100 si ET50

                                                                                                                  

Jante 15 Dacia Logan / Logan 2 - jante aliaj sau tabla/otel cu diametru de 15"                                                                  

jante R15 aliaj, 4x100, ET43       -  jante aliaj de 15" cu 4 prezoane si distanta (PCD) de 100 si ET43

 

jante R15 tabla, 4x100, ET43      -  jante tabla/otel de 15" cu 4 prezoane si distanta (PCD) de 100 si ET43

 

Jante 16 Dacia Duster - jante aliaj sau tabla/otel cu diamentru de 16"

jante R16 aliaj, 5x114.3, ET50, 6,5J    -  jante aliaj de 16" cu 5 prezoane si distanta (PCD) de 114,3 si ET50

 

jante R16 tabla, 5x114.3, ET50, 6,5J  -  jante tabla/otel de 16" cu 5 prezoane si distanta (PCD) de 114,3 si ET50

 

Jante 17 Dacia Duster - jante aliaj sau tabla/otel cu diametru de 17"

- jante R17 aliaj, 5x114.3, ET50    -  jante aliaj de 17" cu 5 prezoane si distanta (PCD) de 114,3 si ET50

 

Toate jantele de Dacia Logan sau Logan 2 si Dacia Duster comercializate la anveloshop.ro sunt noi, cu garantie 2 ani, de producator. Modelele de jante, aliaj sau tabla sau hybrid pentru Dacia Logan sau Logan 2 si Dacia Duster sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta impuse de catre EU. Toate modelele sunt testate riguros de catre producatori, inainte de comercializare, pentru a se asigura ca jantele pot fi folosite in maxima siguranta in toate conditiile meteo si de temperatura. Jantele se livreaza gratuit si rapid oriunde in tara. Prin AnvelopeMAG aveti in plus optiunea de a putea verifica continutul cartoanelor de jante la receptia comenzii prin respectiva firma de curierat.Inainte de a fi expediate, veti fi sunat de catre un specialist AnvelopeMAG in jante pentru a confirma ca modelul ales se potriveste conform pe masina dvs. Schimba aspectul masinii tale si cumpara acum un set de jante Dacia Logan si Logan 2 sau jante Dacia Duster potrivite.

Producatorul de la Mioveni este printre cele mai aclamate branduri auto in prezent. Dacia a devenit faimoasa datorita pretului scazut al modelelor sale, precum si prin robustetea de care au dat dovada. Modelul cel mai comercializat, Dacia Logan, este si cel mai versatil dintre toate. Cu un spatiu indeajuns de incapator pentru 5 pasageri, lasand loc unui volum impresionant de bagaje in portbagaj, Dacia Logan sau Logan 2 parcurge orice distanta cu un consum redus de carburant. Datorita consumului scazut de carburant, al pretului scazut si al versatilitatii sale, modelul se vinde cu succes in toata Europa. Un alt model de succes al autoturismului de la Mioveni, este masina de teren, Dacia Duster. Modelul este apreciat pentru versatilitatea si capacitatea sa de off road si garda inalta la sol care ii permite sa parcurga drumuri greu accesibile unei masini de turism. Versiunea 2 al modelului Dacia Duster este o reusita inca si mai mare si solicitarile pe pietele externe sunt numeroase.

Ambele modele de Dacia Logan sau Logan 2 si Dacia Duster dispun de o gama variata de optiuni extra ce pot fi montate, pentru a face timpul petrecut in interiorul masinii cat mai placut. Prin optiunile extra se numara scaune imbracate in piele, sistem multimedia cu camera de mers inapoi, cotiera, etc. Pentru exterior, exista o gama variata de culori prin care va puteti personaliza masina dupa bunul plac. O alta modificare importanta care poate fi facuta este insa un set de jante aliaj potrivit sau jante tabla. Jante au atat un rol estetic cat si unul tehnic foarte important. Acestea, impreuna cu anvelopele, sunt unicul contact pe care masina il are cu suprafata pe care conduceti si prin urmare performanta lor poate influenta puternic calitatea condusului. Jantele ajuta si la o buna dispersare a caldurii generate de catre sistemul de franare, la pastrarea unei structuri rigide in timpul virajelor si la pastrarea unui consum scazut de carburant. Jantele de Dacia Logan sau Logan 2 si Dacia Duster trebuie sa se integreze in designul masinii, prin urmare, alegerea unui model poate fi destul de laborioasa. Venim in ajutorul soferilor si oferim o serie de listinguri de jante dupa dimensiunile omologate pentru fiecare masina in parte.

Oferta completa de jante aliaj la AnvelopeMAG.ro

Oferta completa de jante tabla la AnvelopeMAG.ro