AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Livrare anvelope iarna, anvelope vara, jante aliaj, jante tabla

livrare anvelope

 

Livrarea se face prin curierat oriunde in tara! Puteti sa verificati in baza AWB-ului primit prin SMS cand coletul dvs a ajuns in sediul firmei de curierat si sa stabiliti cu ei posibilitatea ridicarii anvelopelor direct de acolo.

Va informam ca in contextul actual de stare sanitara, activitatea de curierat se desfasoara in conditii de siguranta pentru clienti si fara restrictii sau limitari in nicio zona geografica din Romania. Toate firmele de curierat care colaboreaza cu Auto Din pentru livrarea comenzilor au luat toate masurile de preventie impuse de normele in vigoare astfel incat livrarea expeditiilor sa se faca in cele mai bune conditii.

Precizam totusi, ca in conditiile actuale sanitare si de restrictionari, volumul de comenzi este foarte mare in tot mediul online de unde si o solicitare crescuta pe firmele de curierat pentru livrarea tuturor acestor comenzi. Si in consecinta, rezulta un termen de livrare oarecum prelungit, independent de vointa noastra. Va multumim anticipat pentru rabdare si intelegere.


 

  • Pentru comenzile transmise online, daca adaugati in cos minimum 2 anvelope turisme/4x4/autoutilitare, automat costurile livrarii vor fi eliminate. Pentru comenzile de jante, beneficiati de Livrare Gratuita indiferent de cantitatea comandata. Un operator AnvelopeMAG va va comunica aceasta informatie.livrare anvelope


Transportul anvelopelor si jantelor este realizat in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii prin cele mai mari firme de curierat rapid la nivel national:

 

*In caz de: perioade de vanzari intense ( Black Friday, sarbatori de iarna, schimbari de anvelope in timpul verii, etc), drumuri inchise, vreme nafavorabila pe timp de iarna, inundatii sau alte conditii speciale, nu puteam asigura livrarea produselor in intervalul de timp mentionat. Acest aspect tine doar de firma de curierat si de conditiile meteo / starea traficului.

 

 
Dupa confirmarea comenzii si expedierea produselor, veti fi tinut la curent despre status-ul livrarii atat prin SMS cat si online. Puteti verifica in ce zona se afla coletul dvs. pe durata transportului, accesand unul din linkurile de mai jos. (Introduceti numarul documentului de livrare in casuta de cautare).


Verificare status Livrare:

 

click aici

click aici

click aici

click aici

sameday curier

click aici