AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

DETALII DESPRE MODALITATILE DE PLATA

 

Anvelopele si jantele cumparate de la AnvelopeMAG se pot achita prin urmatoarele modalitati:

1. Plata ramburs (la livrare, in numerar sau prin card, eventual)
 
Daca alegeti aceasta modalitate de plata, veti achita suma aferenta comenzii dumneavoastra de anvelope sau jante, direct la curier. Plata se face integral si in LEI. In functie de firma de curierat, se poate achita eventual si prin card bancar.
2. Plata prin ordin de plata (OP)
 
Daca alegeti aceasta modalitate de plata, dupa finalizarea comenzii de anvelope sau jante, veti primi pe mail confirmarea de comanda ce poate servi si de factura proforma pentru plata in banca. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea transferului bancar.  Dupa aceasta confirmare a achitarii comenzii in contul nostru, veti primi produsele prin curierat, in cel mai scurt timp.
 

3. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra direct in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

4. Plata online in 6 rate, fara dobanda prin cardul BUN DE PLATA.

 E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR ! Ai RATE fara dobânda si bani inapoi! Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website www.anveloshop.ro si beneficiezi de oferta standard de  6 rate fara dobanda! Mai mult, primesti anual 1% bani inapoi.  Cine poate plati in rate? Sunt înscrisi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în program si care, la momentul efectuarii tranzactiei la comerciantii parteneri ai BCR, solicita facilitatea „Rate fara dobânda”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobânda sunt:

 

  • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
  • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
  • MasterCard GOLD EUR
  • BCR Wizz Air MasterCard
  • EPB Platinum sau World Signia MasterCard
 
 
Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar" si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
 

5. Plata in contul de trezorerie, pentru clientii Institutii Publice.

Datele firmei:
SC AUTO DIN SRL
Reg. Com.: J27 / 786 / 2009
CUI: RO26170602
IBAN: RO29 RNCB 0196 1129 0606 0001 - B.C.R. Piatra Neamt
Adresa: Str. Maratei, nr 26, Piatra Neamt, jud. Neamt
 

6. Plata prin Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in 6,5,4,3,2,1 rate fara dobanda.

Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi:

- Raiffeisen Bank Standard

- Raiffeisen Bank Vodafone

- Raiffeisen Bank Gold

Cum functioneaza facilitatea "Rate fara dobanda":

   1. Alegi ca modalitate de plata “plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen” si alege numarul de rate dorit – x, y, z rate

   2. Efectuezi plata propriu-zisa

   3. Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare;

   4. Rambursezi rata lunara pana la data scadentei, pentru a beneficia de dobanda 0%.

Pentru mai multe detalii despre programul Multishop acceseaza acest link: (https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/multishop/rate-fara-dobanda/)