AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

DETALII DESPRE MODALITATILE DE PLATA

 

Anvelopele si jantele cumparate de la AnvelopeMAG se pot achita prin urmatoarele modalitati:

1. Plata ramburs (la livrare, in numerar)
 
Daca alegeti aceasta modalitate de plata, veti achita suma aferenta comenzii dumneavoastra de anvelope sau jante, direct la curier. Plata se face integral si in LEI.
2. Plata prin ordin de plata (OP)
 
Daca alegeti aceasta modalitate de plata, dupa finalizarea comenzii de anvelope sau jante, veti primi pe mail confirmarea de comanda ce poate servi si de factura proforma pentru plata in banca. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea transferului bancar.  Dupa aceasta confirmare a achitarii comenzii in contul nostru, veti primi produsele prin curierat, in cel mai scurt timp.
 

3. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra direct in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

4. Plata online in 6 rate, fara dobanda prin cardul BUN DE PLATA.

 E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR ! Ai RATE fara dobânda si bani inapoi! Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website www.anveloshop.ro si beneficiezi de oferta standard de  6 rate fara dobanda! Mai mult, primesti anual 1% bani inapoi.  Cine poate plati in rate? Sunt înscrisi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în program si care, la momentul efectuarii tranzactiei la comerciantii parteneri ai BCR, solicita facilitatea „Rate fara dobânda”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobânda sunt:

 

  • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
  • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
  • MasterCard GOLD EUR
  • BCR Wizz Air MasterCard
  • EPB Platinum sau World Signia MasterCard
 
 
Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar" si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
 

5. Plata in contul de trezorerie, pentru clientii Institutii Publice.
 
 
SC AUTO DIN SRL
Cod Fiscal: RO26170602
Reg. Comert: J27 / 786 / 2009
Banca: B.C.R. Piatra Neamt
Cont (IBAN): RO29 RNCB 0196 1129 0606 0001
Trezorerie: RO75 TREZ 4915 069X XX01 4392
(Contul de trezorerie este doar pentru institutiile publice)
Capital social: 70.000 lei
Tel: 0371.51.51.55 / Fax : 0372.00.71.27
Email: contact@anvelopemag.ro
Adresa: Piatra Neamt, jud. Neamt, strada Maratei nr 26