AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Anvelope iarna Sailun, Westlake, Goodride

 

 

Anvelope iarna Sailun ICE BLAZER ALPINE+

Oferta anvelope de iarna Sailun ice blazer alpine+

Concepute special pentru a favoriza o aderenta puternica in conditii de zapada abundenta, noroi si conditii umede, fara a compromite nivelul de zgomot rutier. Optimizate pentru a oferi caracteristici maxime de autocuratare pentru a favoriza stabilitatea maxima si aderenta multidirectionala in conditii de zapada, noroi si umezeala, reducand in acelasi timp la minimum zgomotul produs de carosabil.

 


 

Anvelope iarna Sailun ICE BLAZER ALPINE EVO1

Oferta anvelope de iarna Sailun ice blazer alpine evo1

Compozitia 100% siliciu maximizeaza aderenta, asigura un rulaj mai redus pentru o economie mare de combustibil, reduce rezistenta la uzura pentru o durata de viata mai lunga a anvelopei si, de asemenea, mentine rezistenta in mai multe conditii meteorologice de iarna.

 


 

Anvelope iarna Westlake SW608

Oferta anvelope de iarna Westlake sw608

Designul benzii de rulare in forma de V cu stifturi ofera o tractiune si o performanta de franare remarcabile pe zapada si pe drumuri inghetate. Compozitie speciala de iarna a benzii de rulare.

 


 

Anvelope iarna Westlake SW612

Oferta anvelope de iarna Westlake sw612

Performanta pe timp de iarna pentru camionete si alte vehicule comerciale. Siguranta remarcabila prin aderenta, manevrabilitate si tractiune excelente pe zapada, noroi si suprafete umede. Calatorie confortabila si manevrabilitate precisa, cu o durata de viata lunga a benzii de rulare.

 


 

Anvelope iarna Goodride SW608

Oferta anvelope de iarna Goodride sw608

Designul in forma de V al benzii de rulare functioneaza impreuna cu canelura de drenaj inalt pentru a scurge rapid zapada, noroiul si apa. Directia optimizata a canelurilor maximizeaza contactul anvelopei cu suprafata drumului si asigura o tractiune si un control remarcabil in toate conditiile de condus pe timp de iarna.

 


 

Anvelope iarna Goodride SW612

Oferta anvelope de iarna Goodride sw612

Siguranta remarcabila prin aderenta, manevrabilitate si tractiune excelente pe zapada, noroi si suprafete umede. Calatorie confortabila si manevrabilitate precisa cu o durata de viata lunga a benzii de rulare.