AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Detalii plata comenzi anvelope/jante

plata anvelope/jante 

   

      Cu preturile cele mai mici si plata anvelopelor la livrare, fara costuri suplimentare pentru dvs, AnvelopeMag va permite cumpararea de anvelope de calitate de toate dimensiunile la costuri minime.

 

 

Plata ramburs

Daca ati comandat anvelope cu plata ramburs, puteti sa le platiti atunci cand curierul ajunge cu produsele la dvs. Suma va fi achitata dupa ce veti observa produsele comandate. Toate anvelopele comercializate sunt noi si beneficiaza de garantie 2 ani din partea producatorului. Ele sunt livrate cu etichetele din fabrica pe ele. Astfel se pot observa toate detaliile tehnice ale anvelopei inainte de a oferi contavaloarea.

 

Recomandam montarea anveloplor la un centru autorizat RAR pentru a va bucura de garantia oferita. In cazul in care sunteti nemultumiti de anvelopele comandate, puteti sa le returnati in termen de 30 zile. Detaliile cu privire la returnarea produselor le gasiti AICI.

Poti plati anvelopele si jantele cumparate de la AnveloSHOP, prin doua modalitati:


Plata ramburs (la livrare, in numerar)
Daca alegeti aceasta modalitate de plata, veti achita suma aferenta comenzii dumneavoastra, direct la curier. Plata se face integral si in LEI.

Plata prin ordin de plata (OP)
Daca alegeti aceasta modalitate de plata, dupa finalizarea comenzii veti primi o factura proforma prin e-mail. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea transferului bancar.  Dupa aceasta confirmare a platii, veti primi produsele prin curierat, in cel mai scurt timp.

Datele firmei:
SC AUTO DIN SRL
Reg. Com.: J27 / 786 / 2009
CUI: RO26170602
Adresa: Str. Uzinei, nr. 1 , loc. Savinesti, jud. Neamt
- See more at: http://www.anveloshop.ro/article--plata--2850.html#sthash.9rlCgtAW.dpuf