AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Promotie anvelope Michelin

promotie anvelope michelin

 

Sezonul rece vine cu noi promotii doar la AnvelopeMAG, pentru achizitia de anvelope de iarna din gama Michelin. Aceasta promotie se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si juridice, in limita a doua seturi per cumparator. Aceasta promotie se va derula intre 15 noiembrie - 15 decembrie 2018. Cum puteti participa la promotie:

 

- cumparati un set de 4 anvelope iarna Michelin, inclusiv Michelin CrossClimate, de R14 - R16

- cumparati un set de 4 anvelope iarna Michelin, inclusiv Michelin CrossClimate, de R17- R23

 

In cazul de R14 - R16,sunteti eligibil pentru a castiga un voucher de carburant in valoare de 100 LEI respectiv in cazul de R17- R23, un voucher de carburant in valoare de 200 LEI. Voucherul de carburant poate fi folosit in benzinariile OMV.


Important! Cum intrati in posesia voucherelor de carburant:

Trebuie sa completati un flyer promotional Michelin ce-l veti primi cu anvelopele, cu datele cerute si mai apoi sa il transmiteti scanat impreuna cu factura de anvelope pe care trebuie sa se observa clar numele dvs, cantitatea comandata de anvelope si profilul lor, la adresa de email promotie@michelin.com

Dupa ce va inscrieti in promotie veti fi anuntat de validitatea inregistrarii si daca sunteti acceptat, veti primi prin curierat, in maximum 3 luni de zile de la data validarii, voucherul de carburant. Exista o limita de vouchere valabila, prin urmare, este recomandat sa cumparati din timp si sa va inscrieti la promotie.

Regulamentul promotiei este disponibil gratuit oricarui participant, pe michelin.ro unde sunt precizate toate detaliile promotiei

Doar anvelopele din gama turism si 4x4 sunt cele care sunt eligibile pentru promotie. Anvelopele de autoutilitare sau pentru alte vehicule comerciale nu sunt incluse in aceasta promotie. Puteti gasi aici anvelope care participa la promotie:

 

- anvelope iarna Michelin

 

- anvelope all season Michelin

 

Regulamentul promotiei este disponibil gratuit oricarui participant, pe michelin.ro unde sunt precizate toate detaliile promotiei.

 

De ce sa cumperi anvelope Michelin:

Celebrul brand francez este recunoscut de catre toti soferii pentru performantele pe care le ofera anvelopele sale. Michelin ofera o gama variata de cauciucuri atat pentru turisme cat si pentru camioane sau agricole. Toate profilele Michelin sunt dezvoltate pe o perioada lunga de timp pentru a fi garantata performanta oferita.

Pot fi profile din gama Michelin care nu iau parte la promotie. Cauta si comanda reperele cu eticheta, care participa la promotie!