AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Beneficiati de discounturi suplimentare de pana la 5% la orice comanda de jante de aliaj O.Z, Borbet, MSW sau Sparco Wheels!

Comandati chiar acum din site sau telefonic la unul din numerele 0371.51.51.55 sau 0721.00.22.33 !

 

O.Z. RACING

 

OZ

 

 

O.Z. Racing produce de jante de aliaj si de otel de cea mai inalta calitate, fiind recunoscuti pentru designurile lor foarte atragatoare si pentru faptul ca echipeaza numeroase autoturisme atat din scena curselor de masini cat si a scenei de tuning auto. Filosofia O.Z. Racing este de a isi imbunatati continuu produsele, de a isi eficientiza toate ramurile de activitate, de a mentine in mod constant stocurile necesare de jante de aliaj si jante de otel si de a mentine un standard superior de calitate. Pe langa jantele O.Z., acestia mai fabrica si distrbuie brandurile de jante MSW si Sparco.

 

 

         

 

 

Oferta completa de jante O.Z. Racing

 

 

MSW

MSW

 

Brandul de jante de aliaj MSW este detinut de catre celebrul producator OZ Racing, fiind primul brand distribuit de catre acestia, la inceputul anilor 80. Brandul de jante MSW a devenit sinonim cu designul superior si cu un raport excelent intre pret si calitate. Toate jantele de aliaj MSW sunt certificate TUV si datorita gamei extrem de extinse (dimensiuni, aplicari, design, etc) reprezinta o alegere ideala indiferent de anotimp sau de conditiile climaterice.

 
 
 
            
 
 

 

Oferta completa de jante MSW

 

 

BORBET

 
 
 
 
Producatorul de jante german Borbet a devenit unul din liderii mondiali in fabricarea de jante de aliaj inca din anul 1962. Jantele de aliaj Borbet sunt recunoscute pentru calitatea lor superioara, tehnologiile avansate, designul inovator si disponibilitatea in lumea intreaga. Compania infiintata tocmai in 1881 se mandreste cu relatiile stranse pe care reuseste sa le lege tot timpul cu clientii sai: un posesor de jante de aliaj Borbet va fi totdeauna multumit de afacerea facuta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SPARCO

SPARCO

 
 

Rezultat al colaborarii dintre doua branduri celebre, OZ Racing si Sparco, jantele Sparco Wheels este una dintre cele mai prestigioase marci de jante de aliaj de pe piata. Design italian, materii prime de cea mai inalta calitate, tehnologii de fabricatie avansate si automatizate: totul pentru a oferi clientilor o gama exclusivista de jante de aliaj, destinate cu precadere autoturismelor sportive si de lux. Toate jantele de aliaj sunt certificate TUV si sunt fabricate conform tuturor normelor Europene aflate in vigoare.

 

          

 

 

 

Oferta completa de jante SPARCO