AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Cadouri de la GOODYEAR

 

 

AnvelopeMAG va intampina cu cadouri din partea celor de la GOODYEAR. Promotia este valabila atat pentru persoane fizice cat si juridice. Promotia se desfasoara in felul urmator:

 

Cumpara cel putin 4 anvelope GOODYEAR de iarna sau all-season cu diametrul mai mare sau egal cu 17 inch si primesti CADOU un set format din caciula si esarfa.

Cumpara cel putin 2 anvelope de iarna sau all-season si primesti CADOU o caciula.

Campania se desfasoara in limita stocului disponibil.

 

La promotie participa anvelopele cu eticheta promo afisata peste produsul aflat in campanie.

 

Oferta anvelope iarna GOODYEAR

Oferta anvelope all-season GOODYEAR

 

Despre GOODYEAR

GOODYEAR TIRE & RUBBER COMPANY este o companie multinationala americana ce a fost fondata in anul 1898 de catre Frank Seiberling si isi are sediul central in Akron, statul Ohio. Goodyear produce anvelope pentru numeroase tipuri de autovehicule, cum ar fi automobile, camionete comerciale, camionete usoare, motociclete, SUV-uri, masini de curse, avioane si uitlaje grele. Compania se afla in top 4 producatori globali de anvelope.

Compania a fost denumita dupa Charles Goodyear, inventatorul cauciucului vulcanizat. Anvelopele Goodyear au devenit foarte populare din pricina faptului ca se puteau inlocui usor si aveau nevoie de o intretinere minima.

In ziua de astazi compania GOODYEAR este unul dintre liderii mondiali in domeniu, ce vine pe piata cu noi tehnologii si inovatii an de an.