AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Promotie anvelope Sailun, Nexen si Falken

 

Anvelope Sailun

 

Producatorul chinez ofera o gama variata de anvelope pentru turisme, pentru orice tip de dimensiuni. Sailun produce la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta cauciucuri auto pentru turisme, avand toate reglementarile EU in privinta calitatii constructiei. Va recomandam anvelope Sailun pentru orice tip de autoturism, fie ca aveti SUV, turism sau limuzina, performanta oferita fiind acceptabila pentru orice tip de folosire.

Puteti gasi aici anvelope de la acest producator: anvelope Sailun, anvelope vara Sailun, anvelope all season Sailun

Va recomandam in special doua profile:
 

Sailun Atrezzo Elite

sailun atrezzo elite

 

Profilul este conceput la cele mai inalte standarde de fabricare. Banda de mers este formata din benzi longitudinale, cu mici caneluri care ajuta la o eliminare rapida a apei, evitandu-se astfel fenomenul de acvaplanare. Se recomanda acest profil in special pentru turisme din gama compacta sau medie, oferind o performanta ridicata pentru folosirea medie de zi cu zi.

 

 

Anvelope Nexen

 

Nexen este un producator coreean care si-a facut un renume pentru calitatea anvelopelor sale. Producatorul ofera o gama variata de profile, atat pentru turisme cat si pentru SUV-uri sau vehicule autoutilitare. Toate cauciucurile auto construite de catre Nexen respecta standardele de siguranta si calitate impuse de catre agentiile auto din domeniu. Va recomandam Nexen pentru orice tip de autoturism.


Puteti gasi aici anvelope de la acest producator: anvelope Nexen, anvelope vara Nexen, anvelope all season Nexen

Va recomandam in special acest profil:

Nexen N Blue HD

nexen n blue hd

Profilul N Blue HD a fost conceput ca si raspuns la nevoie soferilor de o anvelopa versatila pentru vehicule din clasa turism, care sa poata oferi o performanta ridicata la un pret accesibil. Profilul are mai multe caneluri pe lungul benzii de rulare, care ajtua la o mai buna evacuare a apei, riscul de acvaplanare fiind astfel redus. Pneul este conceput dintr-un cauciuc mai tare, ca sa prelungeasca astfel durata de viata a anvelopei. Va recomandam acest profil cu incredere.

 

 

Anvelope Falken

 

Falken este un producator renumit pentru profilele performante pe care le-a fabricat. Brandul este recomandat pentru vehicule sportive sau limuzine, performanta oferita fiind la cel mai inalt nivel. Falken si-a modernizat toate fabricile de productie, fiind respectate toate normele ISO impuse de catre uniunea europeana pentru constructia de pneuri. 

Puteti gasi aici anvelope de la acest producator: anvelope Falken, anvelope vara Falken, anvelope all season Falken