AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Promotie anvelope vara Continental

 

 

*La 4 anvelope de vara sau all-season de diametru mai mare sau egal cu 17", primesti CADOU un rucsac Continental. La promotie participa anvelopele cu eticheta promotionala peste foto

 

IMPORTANT: "in limita stocurilor de anvelope si cadourilor disponibile"

 

Fondata în Hanovra, Germania, în 1871, Continental se poate mândri cu o istorie de succes. Compania noastra ajuta oamenii din întreaga lume sa-si transforme ideile de mobilitate în realitate. Tehnologiile, sistemele ?i solu?iile noastre de service fac ca mobilitatea ?i transportul sa fie mai durabile, mai sigure, mai confortabile, mai personalizate ?i mai accesibile. Ca furnizor de automobile si partener industrial, oferim solutii care ajuta la mentinerea sigurantei si sanatatii oamenilor, la protejarea mediului înconjurator ?i mai multe oportunita?i persoanelor de a-si modela propriul viitor. În prezent, angaja?ii Continental din întreaga lume dezvolta noi solutii pentru mobilitatea viitorului.

Mai jos va vom face o scurta prezentare a celor mai renumite anvelope a celor de la Continental.


 

Continental Sport Contact 6

 

Anvelopa "ultra-high-performance' ce a obtinut rezultate excelente la performantele pe carosabil ud si uscat, cat si la franare. Nivelul de zgomot este de asemenea redus, ceea ce va face ca drumurile dumneavoastra sa se desfasoare in maxim de confort.


 

Continental Premium Contact 6

 

O anvelopa "premium" dupa cum spune si numele anvelopei, ce a obtinut performante excelente in toate conditiile de vreme specifice anotimpului de vara.


 

Continental Eco Contact 6

 

Este o anvelopa de vara ce se concentreaza pe un impact cat mai mic asupra mediului, materialul si profilul de rulare fiind special gandite pentru un consum cat mai mic de carburant.


 

Continental All-season Contact

 

Continental All-season Contact este o anvelopa pentru toate sezoanele, fiind un compromis foarte bun intre performantele pe timp de iarna cat si vara. O anvelopa pe care va puteti baza pe tot parcursul anului.