AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Promotie anvelope Dunlop si Goodyear

 

campanie conti

 

 

AnvelopeMAG impreuna cu brandurile Dunlop si Goodyear vin cu o promotie speciala la anvelopele de iarna. La comenzi de 4 anvelope de iarna Dunlop sau Goodyear, din categoria turisme sau 4x4/SUV si autoutilitare Goodyear si primesti un voucher in tichete cadou de pana la 250 LEI. Promotia este valabila atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Pentru persoanele juridica exista o limitare de 1 set (4 bucati) de participare, dar pentru persoanele fizice nu exista limita de inscriere.

Cum poti sa intri in posesia vocherului mai concret si care sunt detaliile promotiei?

 

Cumparati 4 anvelope de iarna turisme sau 4x4/SUV de la brandurile Dunlop si Goodyear si veti primi tichete cadou in functie de dimensiune:

 

 

- pentru anvelope cu diametru de R16 sau mai mic, primiti cadou tichete Sodexo in valoare de 50 LEI

 

cadou anvelope

 

 

- pentru anvelope cu diametru de R17 sau mai mari, primiti cadou tichete Sodexo in valoare de 250 LEI

 

  • Dupa ce cumparati aceste anvelope, conform lista produse goodyear.eu si dunlop.eu intrati pana in data de 30 decembrie 2019 pe unul din site-urile promotie.dunlop.ro sau promotie.goodyear.ro, in functie de brandul achizitionat. Completati formularul de pe site-ul respectiv si trebuie sa le trimiteti factura unde sa se vada clar furnizorul (Auto Din SRL), numarul de anvelope comandate, dimensiunea si brandul, cat si datele personale ale clientului. Daca aveti dificultati in completarea formularului contactati-ne la numerele de pe site.

 

  • Asteptati primirea voucherului prin curier in termen de 30 de zile de la data limita a inscrierii in promotie, respectiv 15 ianuarie 2020

 

Durata campaniei este de la 15 octombrie si 15 decembrie 2019. Puteti sa folositi voucherele cadou intr-o multime de magazine partenere, care accepta plata prin vouchere cadou de tip Sodexo. Pot exista anumite profile care nu intra in aceasta promotie. Puteti vedea anvelopele care intra in promotie accesand link-ul de mai jos:

 

- anvelope iarna Goodyear

 

- anvelope iarna Dunlop

 

 

De ce sa cumperi Dunlop si Goodyear ?

 

Ambele branduri au un nume in domeniul anvelopelor, toate cauciucurile fabricate de ei oferind o performanta ridicata in toate conditiile de folosire. Anvelopele sunt adecvate in special pentru un stil de condus sportiv sau agresiv, avand un indice de aderenta ridicat, permitand o buna stabilitate in timpul virajelor stranse. Anvelopele permit o siguranta sporita in toate conditiile de folosire, fiind disponibile modele atat pentru turisme, cat si pentru SUV-uri sau vehicule off-road.

Pot fi profile din gama GoodYear si Dunlop care nu iau parte la promotie.