AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii
Cum se cauta
Cautand 1956515 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe toate marcile.
Cautand 1956515 DUNLOP veti gasi toate dimensiunile care incep cu 195/65R15 pe marca DUNLOP.
Cautand 1956515 DUNLOP SPORT 01 veti gasi dimensiunea 195/65R15 pe marca DUNLOP cu profilul SPORT 01.

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos

Politica de returnare.


Returnam banii, GARANTAT !Daca sunteti nemultumit de produsele noastre sau pur si simplu v-ati razgandit, in termen de 30 zile de la data livrarii, va returnam banii imediat. AnvelopeMAG se angajeaza sa va restituie contravaloarea produselor cumparate in termen de 30 zile de la data la care suntem informati de decizia de returnare de produselorReturnarea produselor se poate face pana in 30 zile de la receptia comenzii de catre client.


Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua, in care au fost receptionate, in termen de 30 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail sau telefonic la maximum 30 zile de plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 30 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport a acestora.Art. 9 – Dreptul de retragere - O.G. 34/2014
(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 30 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.
(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 30 zile de la:
a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;
b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzareConditii de retur
Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, putand folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor. Nu se accepta returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a acestor anvelope si jante. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumparate sau inlocuirea cu anvelope sau jante conforme. Daca AnvelopeMAG nu poate inlocui produsele cu unele conforme, atunci se va restitui integral contravaloarea produselor cumparate.Produsele cu lipsa de conformitate:
Anvelopele sau jantele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site se pot returna dupa notificarea scrisa a AnvelopeMAG, conform precizarilor din Certificatul de Calitate si Garantie primit impreuna cu produsele. In aceasta situatie, clientul poate alege inlocuirea anvelopelor sau jantelor cu unele conforme sau returnarea contravalorii produselor si a cheltuielilor de expeditie, daca acestea au fost suportate de catre client. Cheltuielile aducerii la conformitate a produselor (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre AnvelopeMAG. Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie ale produselor.Pentru returnarea anvelopelor primite va rugam sa completati formularul de mai jos.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii


Nume/Denumirea firmei:*   
Email:    
Telefon:*     
Adresa ridicare produse:*   
Cont bancar returnare bani:  
Nr. factura:  
Produsul:*   
Cantitate:*   
Data livrarii produsului:   Zi:  Luna:  An:
Motiv retur:*   
Observatii: 
 
  Am citit termenii si conditiile si sunt de acord cu acestea   

Trimite solicitare


Veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre unul dintre operatorii nostri.