Descriere

BFGOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2 sunt anvelope all season pentru autoturisme SUV / 4X4 ce pot fi folosite in deplina siguranta si legalitate pe tot parcursul anului, oferind in acelasi timp si un raport eficient intre calitate si pret. Aceste anvelope toate anotimpurile sunt produse dintr-un cauciuc special conceput pentru a permite utilizarea anvelopelor pe toata durata anului, in diverse conditii de drum si de vreme, fie de sezon rece, fie de temperaturi ridicate de sezon de vara.

AVANTAJE SI CARACTERISTICI BFGOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2
  • durata de viata a acestor cauciucuri all season este una ridicata, banda de rulare special conceputa oferind si un randament kilometric ridicat sunt foarte robuste, oferind rezistenta necesara echiparii pe autoturisme de tip SUV / 4X4, vehicule care necesita anvelope all season adaptate, ce pot fi folosite cu incredere si siguranta in conditii de drum dificile.

Anvelopele all season sunt autorizate de legislatie pentru a fi utilizate in sezonul de iarna, fiind marcate pe flancul anvelopei cu marcajul M+S in conformitate cu Directiva 92/23/CE a Consiliului din data de 31 martie 1992.

Caracteristici tehnice

Caracteristici
Marcaje 3PMSF, M+S
Tip Autovehicul Autoturisme/SUV
Marca BFGOODRICH
Latime anvelope 265
Inaltime anvelope 70
Diametru anvelope R16
Sezon anvelope All season
Indice greutate 121/118
Indice viteza S
Tip anvelopa ON/OFF ROAD (doar la SUV)
ID intern ad9483
Profil anvelope ALL-TERRAIN T/A KO2

Opinii client

Adauga un review

Anvelope all season BFGOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2 265/70R16 121/118S

M+S 3PMSF
Video
E
B
74db
In stoc (> 4 buc)
1.159,90 lei
- +

Stoc online disponibil de peste 1.500.000 de anvelope