Descriere

AllSeasonContact™

O anvelopa, patru sezoane

CONTINENTAL AllSeasonContact

De ce sa alegeti aceasta anvelopa

Pastrati controlul pe tot parcursul anului

Aveti incredere in aderenta fiabila si in performanta de franare, indiferent de anotimp

Contati pe o eficienta remarcabila la condus si pe un randament kilometric excelent

Detalii tehnice

Performante iarna

Aderenta impresionanta pe carosabil ud sau acoperit cu zapada. Cu ajutorul compusilor special pentru performante pe timp de iarna si datorita concentratiei mari de silice, noua anvelopa AllSeasonContact™ ramane mereu flexibila. Aceasta adaptabilitate asigura performante excelente pe drumuri acoperite cu zapada si drumuri ude pe timp de iarna.

Acvaplanare

Performante bune de franare pe carosabil ud si uscat pe timp de vara. Dovedita ca fiind de incredere, noua anvelopa AllSeasonContact™ e convingatoare in orice conditii pe timp de vara. Responsabili pentru aceasta sunt umerii deschisi pentru protectie optima impotriva acvaplanarii si profilul rigid si cu putine caneluri pentru manevrabilitate si franare pe carosabil uscat.

Rezistenta la rulare

Cea mai buna din clasa ei la rezistenta la rulare. Rezistenta la rulare optimizata prin geometria speciala a peretelui lateral precum si adancimea optima a profilului duc la o scadere semnificativa a consumului de carburant - fara a afecta caracteristicile de siguranta.

ContiSeal
ContiSeal

ContiSeal™ este o tehnologie dezvoltata de Continental pentru a etanseiza daunele cauzate de obiecte ascutite caii de rulare. In cazul penetrarii unui obiect strain, cum ar fi un cui, schimbarea rotii imediat nu e necesara, iar gaurile raman etanseizate chiar daca obiectul ce a patruns se desprinde. ContiSeal™ e un strat vascos si lipicios pe interiorul anvelopei. E aplicat in zona caii de rulare. ContiSeal™ inchide 80% din intepaturi si astfel reduce riscul de pana semnificativ. Anvelopele ContiSeal™ sunt marcate vizibil pe peretele lateral si sunt compatibile cu jantele standard.

Sursa descriere: Continental

Caracteristici tehnice

Caracteristici
Marcaje 3PMSF, M+S
Tip Autovehicul Autoturisme/SUV
Marca CONTINENTAL
Latime anvelope 205
Inaltime anvelope 55
Diametru anvelope R19
Sezon anvelope All season
Indice greutate 97
Indice viteza V
ID intern ad22994
Profil anvelope AllSeasonContact

Opinii client

Adauga un review

Anvelope all-season CONTINENTAL AllSeasonContact 205/55R19 97V

M+S 3PMSF XL
Video
B
B
72db
Stoc epuizat
762,90 lei

Stoc online disponibil de peste 1.500.000 de anvelope