Anvelope all season Debica Navigator 3

Nou pe AnvelopeMAG - modelul Debica Navigator 3! Marca Debica lanseaza noua anvelopa all-season Navigator 3 cu validare de iarna, respectiv 3PMSF. Noile anvelope all season se bazeaza pe solutii tehnologice moderne si ofera performante dovedite pe drumuri umede, control fiabil pe zapada si, in acelasi timp, sunt durabile si eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.

Debica Navigator 3 este disponibil in 29 de dimensiuni, inclusiv jante de 17 si 18 inch. Segmentul de anvelope pentru toate anotimpurile este unul dintre cele mai rapide cresteri din industria anvelopelor. Cercetarile arata ca 3 din 4 conducatori auto sunt interesati de anvelopele pentru toate anotimpurile¹. Cumparatorii acestui tip de anvelope cauta trei caracteristici de baza:

- control deplin in toate conditiile meteorologice

- franare eficienta

- aderenta pe suprafete umede si comportament la fel de bun pe suprafete uscate.

Pentru a satisface aceste nevoi, Dębica a dezvoltat si lansat noua anvelopa all season Navigator 3, care inlocuieste popularul modelul Navigator 2.

Anvelope all season Debica Navigator 3

Anvelope all season Debica Navigator 3

  • Performanta dovedita pe teren umed.
  • Control sigur asupra zapezii.
  • Durabilitate si economie de combustibil.

Performanta dovedita pe teren umed

Dębica Navigator 3 ofera performante dovedite pe teren umed. Acest lucru se datoreaza unui model mult mai pronuntat al benzii de rulare in forma de V, care mareste rezistenta la acvaplanare si capacitatea anvelopei de a scurge mai devreme apa din banda de rulare, care imbunatateste aderenta pe suprafetele umede si imbunatateste franarea.

Control sigur asupra zapezii

Noua anvelopa ofera, de asemenea, un anumit control in zapada datorita formei de unda adaugata a lamelor care, combinate cu lamele drepte si longitudinale, conduc la inclinarea marginilor in mai multe directii. Acest lucru imbunatateste capacitatea anvelopei de a musca in zapada si imbunatateste aderenta.

Durabilitate si economie de combustibil

Important, anvelopa este durabila si eficienta din punct de vedere al consumului de combustibil , datorita amestecului de polimeri. Rezistenta la abraziune a compusului permite un kilometraj mai lung, iar capacitatea sa de a genera mai putina caldura si de a utiliza mai putina energie creste eficienta combustibilului anvelopei.

 

La dezvoltarea acestui nou model, marca Dębica si-a folosit anii de cunostinte, precum si experienta partenerului sau strategic, Goodyear. Rezultatul este o anvelopa care iese in evidenta in trei aspecte importante.

„Am lucrat din greu pentru a crea o noua anvelopa pentru toate anotimpurile, care va combina cele mai importante caracteristici pentru utilizatori si, in acelasi timp, va fi atractiva din punct de vedere al costurilor. Am reusit sa realizam acest echilibru si va prezentam cu mandrie noua anvelopa Dębica Navigator 3. Credem ca, la fel ca legendarul sau predecesor, noua anvelopa all-season de la Dębica va castiga recunoasterea a milioane de soferi si va confirma domnia marcii pe drumurile poloneze." - a explicat Marta Kosyra, Consumer Brand Marketing Manager EEN Goodyear. Linia de anvelope Dębica Navigator 3 include 29 de noi dimensiuni, inclusiv 17 "si 18", care vor fi introduse succesiv pe piata in urmatoarele luni. Anvelopele de dimensiuni 165 / 70R14 81T, 175 / 65R14 82T, 205 / 55R16 94V si 185 / 65R15 88H sunt deja disponibile pe piata. Consulta pe AnvelopeMAG.ro oferta completa de anvelope Debica. La o comanda de minim 2 anvelope, livrarea este gratuita. Anvelopele sunt noi si beneficiaza de garantie producator

Stoc online disponibil de peste un milion de anvelope