Descriere

Navigator 3

DEBICA Frigo HP2

Noua anvelopa all-season Navigator 3 cu omologare de iarna 3PMSF se bazeaza pe o tehnologie de ultima generatie si ofera performante dovedite pe drumuri umede, control sigur pe zapada, precum si durabilitate si eficienta a consumului de combustibil.

DEBICA Navigator 3

Performanta dovedita pe carosabil umed - Modelul benzii de rulare in forma de V care creste rezistenta la acvaplanare si capacitatea anvelopei de a evacua apa din banda de rulare mai devreme, imbunatatind aderenta si franarea pe carosabil umed.

Un control mai bun pe zapada - forma ondulata a santurilor marginale, care, in combinatie cu cele drepte si longitudinale, fac ca marginile sa fie inclinate in mai multe directii. Acest lucru imbunatateste capacitatea anvelopei de a patrunde in zapada si contribuie la o mai buna aderenta.

DEBICA Navigator 3
DEBICA Navigator 3

Durabilitate si eficienta a consumului de combustibil - rezistenta la abraziune a compusului permite un kilometraj mai mare, in timp ce capacitatea sa de a genera mai putina caldura si de a consuma mai putina energie sporeste eficienta consumului de combustibil al anvelopei.

Sursa descriere: Debica

Caracteristici tehnice

Caracteristici
Marcaje 3PMSF, M+S
Tip Autovehicul Autoturisme/SUV
Marca DEBICA
Latime anvelope 165
Inaltime anvelope 70
Diametru anvelope R14
Sezon anvelope All season
Indice greutate 81
Indice viteza T
ID intern ab15314
Profil anvelope NAVIGATOR 3

Opinii client

Adauga un review

Anvelope all season DEBICA NAVIGATOR 3 165/70R14 81T

M+S 3PMSF
Video
C
B
69db
In stoc (> 4 buc)
239,90 lei
- +

Stoc online disponibil de peste 1.500.000 de anvelope