Descriere

ContiWinterContact TS 830 P

Siguranta de iarna pentru vehicule de inalta performanta

CONTINENTAL ContiWinterContact TS 830 P

De ce sa alegeti aceasta anvelopa

Putere exceptionala de franare pe zapada si gheata

Randament kilometric mai inalt

Tractiune sporita pe zapada

Detalii tehnice

Franare

Putere exceptionala de franare pe gheata si pe zapada. Rigiditatea ridicata a blocului in centrul profilului benzii de rulare si numarul mare de lamele cu formare maxima de margini de prindere asigura o putere de franare imbunatatita pe drumurile umede si inghetate.

Tractiune

Tractiune superioara pe zapada. Numarul mare de blocuri si lamele de pe umerii anvelopei creeaza o multitudine de margini de prindere si, drept urmare, o tractiune mai eficienta pe zapada.

Randament

Randament kilometric sporit. Datorita unei distributii uniforme a rigiditatii blocului si distributiei uniforme corespunzatoare a presiunii in banda de contact cu solul, uzura anvelopei este mai redusa si mai uniforma, avand ca rezultat randament kilometric mai inalt.

ContiSeal
ContiSeal

ContiSeal™ este o tehnologie dezvoltata de Continental pentru a etanseiza daunele cauzate de obiecte ascutite caii de rulare. In cazul penetrarii unui obiect strain, cum ar fi un cui, schimbarea rotii imediat nu e necesara, iar gaurile raman etanseizate chiar daca obiectul ce a patruns se desprinde. ContiSeal™ e un strat vascos si lipicios pe interiorul anvelopei. E aplicat in zona caii de rulare. ContiSeal™ inchide 80% din intepaturi si astfel reduce riscul de pana semnificativ. Anvelopele ContiSeal™ sunt marcate vizibil pe peretele lateral si sunt compatibile cu jantele standard.

ContiSilent - Continental
ContiSilent

ContiSilent™ e o tehnologie de reducere a emisiilor de zgomot dezvoltata de Continental. E conceputa pentru a reduce zgomot interior indiferent de suprafata de rulare. Anvelopele ContiSilent™ sunt prevazute cu un absorbant in interiorul anvelopei, o spuma poliuretanica, lipita pe zona caii de rulare cu un adeziv special. Indiferent de temperatura, structura spumei ramane la fel. ContiSilent™ duce la reducerea zgomotului interior cu pana la 9 dB(A), in functie de tipul vehiculului, viteza si suprafata carosabila.

Sistemul SSR - Continental
Sistemul SSR

Sistemul SSR e o tehnologie de rulare pe pana dezvoltata de Continental mai ales pentru anvelope cu sectiune transversala mica, tehnologie ce pastreazaa compatibilitatea anvelopelor cu jantele standard. Principiul SSR se bazeaza pe un perete lateral ranforsat autoportant. In cazul unei pene, acesta previne ca peretele lateral sa fie prins intre janta si carosabil si ca anvelopa sa sara de pe janta, ceea ce face ca roata de rezerva sa nu mai fie necesara. Faptul ca nu mai se transporta o roata in plus reduce greutatea vehiculului ceea ce imbunatateste consumul de carburant. De asemena va elibera un volum de pana la 80 de litri in portbagaj. Montarea pe toate cele 4 pozitii e foarte recomandata chiar daca nu e obligatie legala, iar repararea lor nu e permisa.

Sursa descriere: Continental

Caracteristici tehnice

Caracteristici
Marcaje 3PMSF, M+S, XL
Tip Autovehicul Autoturisme/SUV
Marca CONTINENTAL
Latime anvelope 285
Inaltime anvelope 30
Diametru anvelope R19
Sezon anvelope Iarna
Indice greutate 98
Indice viteza V
ID intern ad11242
Profil anvelope ContiWinterContact TS 830 P

Opinii client

Adauga un review

Anvelope iarna CONTINENTAL ContiWinterContact TS 830 P 285/30R19 98V

M+S 3PMSF XL
Video
D
D
75db
Stoc epuizat
1.412,90 lei

Stoc online disponibil de peste 1.500.000 de anvelope