Descriere

WinterContact TS 850 P

In sfarsit, iarna este sub control

CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 P

De ce sa alegeti aceasta anvelopa

Pastrati controlul cu tractiune imbunatatita pe zapada

Simtiti increderea data de manevrabilitatea remarcabila pe carosabil uscat si acoperit cu zapada

Bazati-va pe distante scurte de franare pe carosabil in timpul iernii

Distante reduse de franare, datorita ActiveBand

Detalii tehnice

Tractiune

Putere mare de tractiune pe carosabil pe timp de iarna. Cu tehnologia noastra revolutionara PrecisionPlus si S-Grip , indiferent ce surprize are drumul pentru voi, ContiWinterContact™ TS 850 P este intotdeauna pregatit.

Manevrabilitate

Performanta superioara de manevrabilitate pe carosabilul uscat. O abordare unica in ceea ce priveste design-ul anvelopelor asigura precizie extrema la accelerare si in viraje.

Franare

Distante de franare reduse. Tehnologia ActiveBend a Continental reduce semnificativ distanta de franare pe suprafetele ude si uscate.

ContiSeal
ContiSeal

ContiSeal™ este o tehnologie dezvoltata de Continental pentru a etanseiza daunele cauzate de obiecte ascutite caii de rulare. In cazul penetrarii unui obiect strain, cum ar fi un cui, schimbarea rotii imediat nu e necesara, iar gaurile raman etanseizate chiar daca obiectul ce a patruns se desprinde. ContiSeal™ e un strat vascos si lipicios pe interiorul anvelopei. E aplicat in zona caii de rulare. ContiSeal™ inchide 80% din intepaturi si astfel reduce riscul de pana semnificativ. Anvelopele ContiSeal™ sunt marcate vizibil pe peretele lateral si sunt compatibile cu jantele standard.

ContiSilent - Continental
ContiSilent

ContiSilent™ e o tehnologie de reducere a emisiilor de zgomot dezvoltata de Continental. E conceputa pentru a reduce zgomot interior indiferent de suprafata de rulare. Anvelopele ContiSilent™ sunt prevazute cu un absorbant in interiorul anvelopei, o spuma poliuretanica, lipita pe zona caii de rulare cu un adeziv special. Indiferent de temperatura, structura spumei ramane la fel. ContiSilent™ duce la reducerea zgomotului interior cu pana la 9 dB(A), in functie de tipul vehiculului, viteza si suprafata carosabila.

Sistemul SSR - Continental
Sistemul SSR

Sistemul SSR e o tehnologie de rulare pe pana dezvoltata de Continental mai ales pentru anvelope cu sectiune transversala mica, tehnologie ce pastreazaa compatibilitatea anvelopelor cu jantele standard. Principiul SSR se bazeaza pe un perete lateral ranforsat autoportant. In cazul unei pene, acesta previne ca peretele lateral sa fie prins intre janta si carosabil si ca anvelopa sa sara de pe janta, ceea ce face ca roata de rezerva sa nu mai fie necesara. Faptul ca nu mai se transporta o roata in plus reduce greutatea vehiculului ceea ce imbunatateste consumul de carburant. De asemena va elibera un volum de pana la 80 de litri in portbagaj. Montarea pe toate cele 4 pozitii e foarte recomandata chiar daca nu e obligatie legala, iar repararea lor nu e permisa.

Sursa descriere: Continental

Caracteristici tehnice

Caracteristici
Marcaje 3PMSF, M+S, XL, Protectie Janta
Tip Autovehicul Autoturisme/SUV
Marca CONTINENTAL
Latime anvelope 235
Inaltime anvelope 40
Diametru anvelope R18
Sezon anvelope Iarna
Indice greutate 95
Indice viteza V
ID intern at4994
Profil anvelope ContiWinterContact TS 850 P

Opinii client

Adauga un review

Anvelope iarna CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 P 235/40R18 95V

M+S 3PMSF XL Protectie janta
Video
C
C
72db
Stoc epuizat
899,90 lei

Stoc online disponibil de peste 1.500.000 de anvelope