Descriere

WinterContact TS 860

Cand nu puteti avea incredere in iarna, aveti incredere in anvelopele voastre

CONTINENTAL WinterContact TS 860

De ce sa alegeti aceasta anvelopa

Contati pe eficacitatea maxima a franarii in zilele de iarna in care carosabilul este umed

Bazati-va pe distante scurte de franare pe drumurile acoperite cu gheata

Ramaneti pe drumul cel bun virand in siguranta pe drumurile acoperite cu zapada

Detalii tehnice

Cool Chili™

Cool Chili™ asigura performante maxime la franare in orice conditii pe timp de iarna. Compusi pe baza de siliciu pentru tractiune maxima asigura aderenta pe ud si astfel o performanta excelenta la franare. In plus anvelopa WinterContact™ TS 860 ramane flexibila indiferent de vreme pe timp de iarna si transmite fortele de franare catre carosabil, fie el ud acoperit cu zapada sau gheata.

Liquid Layer Drainage™

Liquid Layer Drainage™ reduce distanta de franare pe drumuri acoperite cu gheata. Sistemul cu multe canale si caneluri ajuta la eliminarea apei de pe amprenta la sol a anvelopei, ajutand astfel la franarea pe drumuri acoperite cu gheata. Astfel se elimina pericoulul franarii deteriorate de gheata ce se topeste pentru o franare mai eficienta.

Snow Curve+

Tehnologia Snow Curve+ pentru manevrabilitate pe carosabil acoperit cu zapada. Noua anvelopa WinterContact™ TS 860 creste intercalarea anvelopei cu zapada prin noua tehnologie Snow Curve+. Prin captarea zapezii in peste 1000 de locuri pe profil, ofera aderenta mai buna mai ales la efectuarea virajelor.

ContiSeal
ContiSeal

ContiSeal™ este o tehnologie dezvoltata de Continental pentru a etanseiza daunele cauzate de obiecte ascutite caii de rulare. In cazul penetrarii unui obiect strain, cum ar fi un cui, schimbarea rotii imediat nu e necesara, iar gaurile raman etanseizate chiar daca obiectul ce a patruns se desprinde. ContiSeal™ e un strat vascos si lipicios pe interiorul anvelopei. E aplicat in zona caii de rulare. ContiSeal™ inchide 80% din intepaturi si astfel reduce riscul de pana semnificativ. Anvelopele ContiSeal™ sunt marcate vizibil pe peretele lateral si sunt compatibile cu jantele standard.

Sursa descriere: Continental

Caracteristici tehnice

Caracteristici
Marcaje 3PMSF, M+S, XL
Tip Autovehicul Autoturisme/SUV
Marca CONTINENTAL
Latime anvelope 295
Inaltime anvelope 40
Diametru anvelope R21
Sezon anvelope Iarna
Indice greutate 111
Indice viteza V
ID intern ab11944
Profil anvelope WinterContact TS 860

Opinii client

Adauga un review

Anvelope iarna CONTINENTAL WinterContact TS 860 295/40R21 111V

M+S 3PMSF XL
Video
B
C
75db
In stoc (> 4 buc)
1.519,90 lei
- +

Stoc online disponibil de peste 1.500.000 de anvelope