Descriere

WinterContact™ TS 860 S

Sporturile de iarna nu au simtit niciodata aceasta miscare

CONTINENTAL WinterContact TS 860 S

De ce sa alegeti aceasta anvelopa

Bazati-va pe performante excelente pe zapada pentru o placere extraordinara la volan

Experimentati performante bune la franarea pe zapada

Bucurati-va de performante excelente de manevrabilitate si precizie perfecta a directiei

Beneficiati de rezistenta foarte mica la rulare pentru un consum mai mic de carburant

Detalii tehnice

Zapada

Performante excelente pe zapada pentru o placere extraordinara la sofat. Interconectarea si corelarea sunt intotdeauna factori cruciali atunci cand vine vorba de tractiune si acceleratie pe drumurile acoperite cu zapada. Datorita constructiei speciale a lamelelor de tractiune, profilul ramane intotdeauna flexibil pentru o mai buna adaptare pe sol acoperit cu zapada. In plus, canelurile pentru zapada nou proiectate imbunatatesc colectarea si comprimarea zapezii in canelurile circumferentiale principale care se leaga de cristalele de zapada de pe drum. Aceasta interconectare creste semnificativ confortul tractiunii si manevrabilitatii pe drumurile acoperite cu zapada.

Franare

Cele mai bune performante la franare pentru siguranta maxima. Elementele de profil mai rigide inseamna forte mai mari pentru drumurile uscate de iarna – ceea ce duce la o performanta de franare extinsa. Prin urmare, blocurile nervurii sunt separate doar prin caneluri laterale subtiri care formeaza o nervura rigida sub actiunea fortelor in timpul franarii. Rezultatul: distanta de franare mai scurta, in special pentru condusul sportiv in conditii de iarna.

Manevrabilitate

Performante excelente de manevrabilitate si precizie perfecta a directiei. O pata de contact mai mare ofera control sporit. Din acest motiv, anvelopele WinterContact™ TS 860 S au fost prevazute cu blocuri mai late si mai mari pe umarul exterior, marind rigiditatea laterala si suprafata de contact. Efectul este controlul maxim si precizia directiei in viraje pe drumuri uscate de iarna.

Economie de carburant

Rezistenta foarte mica la rulare pentru un consum mic de carburant. Datorita combinatiei sale de compus inovator, profil si structura, anvelopa WinterContact™ TS 860 S reduce eficient rezistenta la rulare pentru economii mai mari de carburant – fara a compromite siguranta.

ContiSilent - Continental
ContiSilent

ContiSilent™ e o tehnologie de reducere a emisiilor de zgomot dezvoltata de Continental. E conceputa pentru a reduce zgomot interior indiferent de suprafata de rulare. Anvelopele ContiSilent™ sunt prevazute cu un absorbant in interiorul anvelopei, o spuma poliuretanica, lipita pe zona caii de rulare cu un adeziv special. Indiferent de temperatura, structura spumei ramane la fel. ContiSilent™ duce la reducerea zgomotului interior cu pana la 9 dB(A), in functie de tipul vehiculului, viteza si suprafata carosabila.

Sistemul SSR - Continental
Sistemul SSR

Sistemul SSR e o tehnologie de rulare pe pana dezvoltata de Continental mai ales pentru anvelope cu sectiune transversala mica, tehnologie ce pastreazaa compatibilitatea anvelopelor cu jantele standard. Principiul SSR se bazeaza pe un perete lateral ranforsat autoportant. In cazul unei pene, acesta previne ca peretele lateral sa fie prins intre janta si carosabil si ca anvelopa sa sara de pe janta, ceea ce face ca roata de rezerva sa nu mai fie necesara. Faptul ca nu mai se transporta o roata in plus reduce greutatea vehiculului ceea ce imbunatateste consumul de carburant. De asemena va elibera un volum de pana la 80 de litri in portbagaj. Montarea pe toate cele 4 pozitii e foarte recomandata chiar daca nu e obligatie legala, iar repararea lor nu e permisa.

Sursa descriere: Continental

Caracteristici tehnice

Caracteristici
Marcaje 3PMSF, M+S, RUN FLAT, XL
Tip Autovehicul Autoturisme/SUV
Marca CONTINENTAL
Latime anvelope 245
Inaltime anvelope 50
Diametru anvelope R19
Sezon anvelope Iarna
Indice greutate 105
Indice viteza V
Tip anvelopa ON ROAD (doar la SUV)
ID intern at10726
Profil anvelope WinterContact TS 860 S

Opinii client

Adauga un review

Anvelope iarna CONTINENTAL WinterContact TS 860 S 245/50R19 105V

M+S 3PMSF XL RUN FLAT
Video
C
C
72db
In stoc (4 buc)
1.045,90 lei
- +

Stoc online disponibil de peste 1.500.000 de anvelope