Descriere

PIRELLI WINTER SOTTOZERO SERIE II sunt anvelope de iarna ce asigura o siguranta crescuta la rularea in sezonul rece. Cauciucul special ce compune aceste anvelope isi pastreaza calitatile si perfomantele chiar si la temperaturi de sub 7 grade Celsius.

AVANTAJE SI CARACTERISTICI PIRELLI WINTER SOTTOZERO SERIE II
  • garanteaza un nivel ridicat de aderenta pe carosabilul inghetat, precum si pe zapada si asigura o tinuta de drum confortabila;
  • profilul benzii de rulare al acestui model de anvelope iarna a fost conceput si optimizat, prezentand sculpturi profunde si striatii multiple, pentru pastrarea unei bune motricitati in conditii de iarna, inclusiv pe zapada;
  • imbunatatesc nivelul de siguranta al pasagerilor, fiind in acelasi timp cauciucuri de iarna care ofera si un randament kilometric ridicat.

Aceste anvelope de iarna sunt autorizate de lege pentru utilizarea in sezonul rece fiind marcate M+S pe flancul anvelopei, conform prevederilor Directivei 92/23/CE a Consiliului din 31 martie 1992, referitor la pneurile autovehiculelor si ale remorcilor acestora.

Caracteristici tehnice

Caracteristici
Marcaje 3PMSF, M+S, XL, Protectie Janta
Tip Autovehicul Autoturisme/SUV
Marca PIRELLI
Latime anvelope 275
Inaltime anvelope 40
Diametru anvelope R19
Sezon anvelope Iarna
Indice greutate 105
Indice viteza V
ID intern ahpl1905
Profil anvelope WINTER SOTTOZERO SERIE II

Opinii client

Adauga un review

Anvelope iarna PIRELLI WINTER SOTTOZERO SERIE II 275/40R19 105V

M+S 3PMSF XL Protectie janta
Video
C
C
73db
Stoc epuizat
1.439,90 lei
PIRELLI 275 / 40 R19 105 V C C 73db

Stoc online disponibil de peste 1.500.000 de anvelope