Jante

Filtre Jante


DiametruPCDETLatimeBrandDisponibilitate


Branduri comercializate :


AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesorii

COMANDA ACUM! Alegeti jante din configuratoarele de mai sus sau din lista de produse utilizand filtrele de cautare din stanga paginii!  Cum comand jante

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos
Jante AliajJante OtelJante hybrid
livrare gratuita jante
garantie jante
plata online jante
raportare pret jante
consultanta specializata jante
returnare jante
asistenta telefonica jante
plata online securizata jante
centre montaj jante
Anvelope si Jante Jante Jante aliaj Jante BBS

Jante auto aliaj BBS


Dimensiuni uzuale: jante aliaj 14jante aliaj 15jante aliaj 16jante aliaj 17jante aliaj 18jante aliaj 19

12 modele jante aliajSR SATIN HIMALAYA GREY

7X16 5x112 ET:48

Cod : 356157

Tip

  Jante ALIAJ

Jante aliaj 16 BBS SR SATIN HIMALAYA GREY este fabricat de producatorul german BBS. Competenta si cunostintele in materie de calitate si de design ale producatorului renumit in domeniul auto s-au reunit in acest nou model SR SATIN HIMALAYA GREY. Aceste jante aliaj sunt usoare si cu un design modern care amelioreaza tinuta de drum a masinii si in acelasi timp performantele la franare. Aceste tip de jante auto de inalta calitate se potrivesc perfect cu fiecare automobil pentru care au fost concepute. Modelul BBS SR SATIN HIMALAYA GREY este disponibil acum pentru comanda online sau telefonic in mai multe dimensiuni pentru o gama variata de autoturisme si beneficiaza de certificarile de conformitate TUV si RAR. Garantia la jante aluminiu este de 2 ani de la data facturii.
detalii jante aliajMai mult
63453 Lei
589 90 Lei

(TVA INCLUS)

In Stoc (>4 buc)

S
jante

SX BLACK

7.5X17 5x120 ET:37

Cod : 10013621

Tip

  Jante ALIAJ

Jante aliaj 17 BBS SX BLACK este fabricat de producatorul german BBS. Competenta si cunostintele in materie de calitate si de design ale producatorului renumit in domeniul auto s-au reunit in acest nou model SX BLACK. Aceste jante aliaj sunt usoare si cu un design modern care amelioreaza tinuta de drum a masinii si in acelasi timp performantele la franare. Aceste tip de jante auto de inalta calitate se potrivesc perfect cu fiecare automobil pentru care au fost concepute. Modelul BBS SX BLACK este disponibil acum pentru comanda online sau telefonic in mai multe dimensiuni pentru o gama variata de autoturisme si beneficiaza de certificarile de conformitate TUV si RAR. Garantia la jante aluminiu este de 2 ani de la data facturii.
detalii jante aliajMai mult
82061 Lei
762 90 Lei

(TVA INCLUS)

Stoc limitat (4 buc)

S
jante

SX0402

7.5X17 5x120 ET:37

Cod : 10013678

Tip

  Jante ALIAJ

Jante aliaj 17 BBS SX0402 este fabricat de producatorul german BBS. Competenta si cunostintele in materie de calitate si de design ale producatorului renumit in domeniul auto s-au reunit in acest nou model SX0402. Aceste jante aliaj sunt usoare si cu un design modern care amelioreaza tinuta de drum a masinii si in acelasi timp performantele la franare. Aceste tip de jante auto de inalta calitate se potrivesc perfect cu fiecare automobil pentru care au fost concepute. Modelul BBS SX0402 este disponibil acum pentru comanda online sau telefonic in mai multe dimensiuni pentru o gama variata de autoturisme si beneficiaza de certificarile de conformitate TUV si RAR. Garantia la jante aluminiu este de 2 ani de la data facturii.
detalii jante aliajMai mult
82061 Lei
762 90 Lei

(TVA INCLUS)

Stoc limitat (4 buc)

S
jante

SX0403

7.5X17 5x112 ET:49

Cod : 10013692

Tip

  Jante ALIAJ

Jante aliaj 17 BBS SX0403 este fabricat de producatorul german BBS. Competenta si cunostintele in materie de calitate si de design ale producatorului renumit in domeniul auto s-au reunit in acest nou model SX0403. Aceste jante aliaj sunt usoare si cu un design modern care amelioreaza tinuta de drum a masinii si in acelasi timp performantele la franare. Aceste tip de jante auto de inalta calitate se potrivesc perfect cu fiecare automobil pentru care au fost concepute. Modelul BBS SX0403 este disponibil acum pentru comanda online sau telefonic in mai multe dimensiuni pentru o gama variata de autoturisme si beneficiaza de certificarile de conformitate TUV si RAR. Garantia la jante aluminiu este de 2 ani de la data facturii.
detalii jante aliajMai mult
82061 Lei
762 90 Lei

(TVA INCLUS)

Stoc limitat (4 buc)

S
jante

VZ030

8X17 5x112 ET:35

Cod : VZ030

Tip

  Jante ALIAJ

Jante aliaj 17 BBS VZ030 este fabricat de producatorul german BBS. Competenta si cunostintele in materie de calitate si de design ale producatorului renumit in domeniul auto s-au reunit in acest nou model VZ030. Aceste jante aliaj sunt usoare si cu un design modern care amelioreaza tinuta de drum a masinii si in acelasi timp performantele la franare. Aceste tip de jante auto de inalta calitate se potrivesc perfect cu fiecare automobil pentru care au fost concepute. Modelul BBS VZ030 este disponibil acum pentru comanda online sau telefonic in mai multe dimensiuni pentru o gama variata de autoturisme si beneficiaza de certificarile de conformitate TUV si RAR. Garantia la jante aluminiu este de 2 ani de la data facturii.
detalii jante aliajMai mult
85719 Lei
796 90 Lei

(TVA INCLUS)

Stoc limitat (4 buc)

S
jante

CV DS/AP

7.5X17 5x112 ET:35

Cod : CV002DSAP

Tip

  Jante ALIAJ

Jante aliaj 17 BBS CV DS/AP este fabricat de producatorul german BBS. Competenta si cunostintele in materie de calitate si de design ale producatorului renumit in domeniul auto s-au reunit in acest nou model CV DS/AP. Aceste jante aliaj sunt usoare si cu un design modern care amelioreaza tinuta de drum a masinii si in acelasi timp performantele la franare. Aceste tip de jante auto de inalta calitate se potrivesc perfect cu fiecare automobil pentru care au fost concepute. Modelul BBS CV DS/AP este disponibil acum pentru comanda online sau telefonic in mai multe dimensiuni pentru o gama variata de autoturisme si beneficiaza de certificarile de conformitate TUV si RAR. Garantia la jante aluminiu este de 2 ani de la data facturii.
detalii jante aliajMai mult
85719 Lei
796 90 Lei

(TVA INCLUS)

Stoc limitat (4 buc)

S
jante

RZ BK

10X17 4x100 ET:37

Cod : RZ523

Tip

  Jante ALIAJ

Jante aliaj 17 BBS RZ BK este fabricat de producatorul german BBS. Competenta si cunostintele in materie de calitate si de design ale producatorului renumit in domeniul auto s-au reunit in acest nou model RZ BK. Aceste jante aliaj sunt usoare si cu un design modern care amelioreaza tinuta de drum a masinii si in acelasi timp performantele la franare. Aceste tip de jante auto de inalta calitate se potrivesc perfect cu fiecare automobil pentru care au fost concepute. Modelul BBS RZ BK este disponibil acum pentru comanda online sau telefonic in mai multe dimensiuni pentru o gama variata de autoturisme si beneficiaza de certificarile de conformitate TUV si RAR. Garantia la jante aluminiu este de 2 ani de la data facturii.
detalii jante aliajMai mult
93462 Lei
868 90 Lei

(TVA INCLUS)

Stoc limitat (4 buc)

S
jante

BRILLIANT SILVER

8X18 5x120 ET:30

Cod : 10013364

Tip

  Jante ALIAJ

Jante aliaj 18 BBS BRILLIANT SILVER este fabricat de producatorul german BBS. Competenta si cunostintele in materie de calitate si de design ale producatorului renumit in domeniul auto s-au reunit in acest nou model BRILLIANT SILVER. Aceste jante aliaj sunt usoare si cu un design modern care amelioreaza tinuta de drum a masinii si in acelasi timp performantele la franare. Aceste tip de jante auto de inalta calitate se potrivesc perfect cu fiecare automobil pentru care au fost concepute. Modelul BBS BRILLIANT SILVER este disponibil acum pentru comanda online sau telefonic in mai multe dimensiuni pentru o gama variata de autoturisme si beneficiaza de certificarile de conformitate TUV si RAR. Garantia la jante aluminiu este de 2 ani de la data facturii.
detalii jante aliajMai mult
100453 Lei
933 90 Lei

(TVA INCLUS)

Stoc limitat (4 buc)

S
jante

SR SATIN HIMALAYA GREY

8X18 0 ET:40

Cod : 360484

Tip

  Jante ALIAJ

Jante aliaj 18 BBS SR SATIN HIMALAYA GREY este fabricat de producatorul german BBS. Competenta si cunostintele in materie de calitate si de design ale producatorului renumit in domeniul auto s-au reunit in acest nou model SR SATIN HIMALAYA GREY. Aceste jante aliaj sunt usoare si cu un design modern care amelioreaza tinuta de drum a masinii si in acelasi timp performantele la franare. Aceste tip de jante auto de inalta calitate se potrivesc perfect cu fiecare automobil pentru care au fost concepute. Modelul BBS SR SATIN HIMALAYA GREY este disponibil acum pentru comanda online sau telefonic in mai multe dimensiuni pentru o gama variata de autoturisme si beneficiaza de certificarile de conformitate TUV si RAR. Garantia la jante aluminiu este de 2 ani de la data facturii.
detalii jante aliajMai mult
103268 Lei
959 90 Lei

(TVA INCLUS)

Stoc limitat (4 buc)

S
jante

Jante aliaj 18 BBS XA0201 NIGHT FEVER BLACK DIAMOND CUT este fabricat de producatorul german BBS. Competenta si cunostintele in materie de calitate si de design ale producatorului renumit in domeniul auto s-au reunit in acest nou model XA0201 NIGHT FEVER BLACK DIAMOND CUT. Aceste jante aliaj sunt usoare si cu un design modern care amelioreaza tinuta de drum a masinii si in acelasi timp performantele la franare. Aceste tip de jante auto de inalta calitate se potrivesc perfect cu fiecare automobil pentru care au fost concepute. Modelul BBS XA0201 NIGHT FEVER BLACK DIAMOND CUT este disponibil acum pentru comanda online sau telefonic in mai multe dimensiuni pentru o gama variata de autoturisme si beneficiaza de certificarile de conformitate TUV si RAR. Garantia la jante aluminiu este de 2 ani de la data facturii.
detalii jante aliajMai mult
132293 Lei
1229 90 Lei

(TVA INCLUS)

Stoc limitat (4 buc)

S
jante

CH

11X17 5x112 ET:35

Cod : CH003

Tip

  Jante ALIAJ

Jante aliaj 17 BBS CH este fabricat de producatorul german BBS. Competenta si cunostintele in materie de calitate si de design ale producatorului renumit in domeniul auto s-au reunit in acest nou model CH. Aceste jante aliaj sunt usoare si cu un design modern care amelioreaza tinuta de drum a masinii si in acelasi timp performantele la franare. Aceste tip de jante auto de inalta calitate se potrivesc perfect cu fiecare automobil pentru care au fost concepute. Modelul BBS CH este disponibil acum pentru comanda online sau telefonic in mai multe dimensiuni pentru o gama variata de autoturisme si beneficiaza de certificarile de conformitate TUV si RAR. Garantia la jante aluminiu este de 2 ani de la data facturii.
detalii jante aliajMai mult
133801 Lei
1243 90 Lei

(TVA INCLUS)

Stoc limitat (4 buc)

S
jante

RX II DS/AP

12X18 5x120 ET:22

Cod : RX502

Tip

  Jante ALIAJ

Jante aliaj 18 BBS RX II DS/AP este fabricat de producatorul german BBS. Competenta si cunostintele in materie de calitate si de design ale producatorului renumit in domeniul auto s-au reunit in acest nou model RX II DS/AP. Aceste jante aliaj sunt usoare si cu un design modern care amelioreaza tinuta de drum a masinii si in acelasi timp performantele la franare. Aceste tip de jante auto de inalta calitate se potrivesc perfect cu fiecare automobil pentru care au fost concepute. Modelul BBS RX II DS/AP este disponibil acum pentru comanda online sau telefonic in mai multe dimensiuni pentru o gama variata de autoturisme si beneficiaza de certificarile de conformitate TUV si RAR. Garantia la jante aluminiu este de 2 ani de la data facturii.
detalii jante aliajMai mult
219431 Lei
2039 90 Lei

(TVA INCLUS)

Stoc limitat (4 buc)

S
jante
Pagina: < 1 >