Jante

Filtre Jante


DiametruPCDETLatimeBrandDisponibilitate


Branduri comercializate :


AnvelopeCamioaneAgroindustrialeJantePromotiiAccesoriiIARNA

COMANDA ACUM! Alegeti jante din configuratoarele de mai sus sau din lista de produse utilizand filtrele de cautare din stanga paginii!  Cum comand jante

Cos cumparaturi
0 articole in cos

Cos
Jante AliajJante Otel

 

 

Simplu si util pentru toata ziua

 

Jantele ENZO reprezinta o alegere judicioasa pentru o janta simpla si accesibila pentru cotidianul masinii dvs. Ideale pentru anvelopele de iarna sau trecerea de la jante de otel la jante de aliaj, gama jantelor ENZO corespunde la o larga diversitate de modele si dimensiuni de anvelope. Jantele din gama "H" reprezinta grija pentru detaliu, prin cele 5 raze care converg direct catre centrul jantei, iar gama jantelor "W", cu 7 raze, este conceputa in special pentru conditiile de iarna si este adaptata tuturor modelelor de anvelope de 14", 15", 16" si 17". Astfel prin diversitatea jantelor sale, ENZO, este sigurul producator de jante care ofera o alegere potrivita fiecarui conducator auto care doreste sa-si personalizeze masina sa, repede si fara costuri mari. Si nu in ultimul rand, credibilitatea conferita de certificatul autoritatii germande de calitate, TUV, face ca jantele ENZO sa reprezinte o alegere sigura la un raport calitate pret imbatabil.

 

Grupul ALCAR este Numarul 1 in Europa in ceea ce priveste sectorul aftermarket de jante din aliaj usor si otel. ALCAR se bazeaza pe calitatea produselor sale si jantele produse in cadrul acestui grup sunt "Made in Germany". Toate companiile din cadrul Grupului ALCAR se definesc prin designul inovator, tehnologie de productie de ultima ora si logistica orientata catre servicii. Cu o gama completa de jante pentru automobile, SUV-uri, autovehicule comerciale usoare si autovehicule off-road, ALCAR acopera toate grupurile tinta cu ajutorul celor 5 marci ale sale: AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO si marca de jante din otel ,,KFZ-Stahlrad”.

 

 

 

Cum poti comanda jante ENZO de la AnvelopeMAG:
1. Utilizeaza configuratorul Alcar sau. Selecteaza, apoi, modelul masinii si restul caracteristicilor specificate). Alege modelul jantei dorite si completeaza formularul de comanda online.
2. Comanda online, direct de pe site. Un consilier va va ajuta in alegerea jantelor.
3. Comanda telefonic la unul din numerele 0371.51.51.55 sau 0721.00.22.33. Un consilier te va ajuta sa iti gasesti jantele potrivite.